Zeer goed presenterende speakerset. Geluid komt zowel in laag, midden, als hoog erg goed naar voren.
Review is geschreven in 2012, in 2017 doet de set het nog steeds net zo goed. Kwaliteit!
Deze 2.1 set besteld omdat ie er erg mooi en compleet uit ziet en omdat wat ik er van op internet kan vinden (hoewel slechts 1 test) deze set er goed uit komt.
De afwerking en de featureset is geweldig. alles netjes en stevig uitgevoerd, een super-mooie controller voor volume, bas algemeen, treble, balans en bas uit de sub.
Daarnaast is er een draadloze afstandsbediening waarmee je ook al deze parameters kan wijzigen. Handig omdat de kabel van de vaste controller weliswaar niet kort is (ik schat iets van 1,5 meter) maar toch als dat niet voldoende lang is dan is een remote handig.
over de details is goed nagedacht: bij het aan of uitschakelen van de set gaat ie niet plomp aan of uit maar het volume wordt (snel) omhoog/omlaag gedraaid (te...
Ik heb de Edifier S530D gekocht omdat mijn oude Creative Inspire P580 5.1 surround set geen surround meer kon leveren door defecte speakers, en ik nu wel eens kwalitatief hoogstaande speakers op mijn bureau wilde hebben. Ik koos dit keer voor 2.1, omdat ik geen gedoe wilde met kabels die de halve zolder om moeten, en kwalitatief goede 5.1 setjes erg duur zijn. Zodoende kwam ik uit bij de Edifier S530D. Ik zag dat er nog geen reviews op Tweakers stonden over deze nog relatief onbekende set, dus schrijf ik er een! Het is tevens ook mijn eerste, dus feedback: graag! Featureset In de doos zit: - Subwoofer (70W RMS) - 2 satellite speakers (2x 35W RMS) - Wired controller - Remote controller - Optical fiber audio connecting cable - 3.5mm to...
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.