Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
miw
28 juli 2011 Rapporteer

Een kleine TV in de huiskamer is vaak een lastige kwestie in verband met de vaak moeilijke combinatie van functionele eisen en het uiterlijk. De Sony voldeed aan dit nogal lastige eisenpakket.
Deze review schreef ik eerder voor de 26EX325 wat de witte variant zou zijn van de 26EX320. Dit codenummer is echter niet (meer) in gebruik.
Design
Deze Sony 26EX320 is er in zowel in een zwarte als in een witte uitvoering. De witte variant voldeed aan het eisenpakket ten aanzien van het uiterlijk. Ook de afmetingen van de ruimte waren nogal beperkt ten aanzien van de breedte, zodat de relatief dunne schermrand en de relatief bescheiden schermdiameter van dit toestel plaatsing mogelijk maakte met zelfs nog enkele millimeters ruimte.
Het...

Pluspunten

• Strak uiterlijk
  • Uitgebreide technische mogelijkheden voor een TV met deze schermdiameter (full HD, internet, CI+, DVB-C etc)
  • App om de TV te bedienen
  • Automatische selectie van goede weergave (crop, zoom)

Minpunten

• Lastig te bereiken bedieningsknoppen aan zijkant toestel
  • Minder geavanceerde afstandsbediening
  • Geen opname van analoge TV op USB opslag

27 juli 2011 Rapporteer

Ik ben zeer tevreden over deze TV de kwaliteit is goed, kijkhoek is meer dan voldoende ik gebruik hem zowel voor TV als voor monitor(PC) 1080p geeft hij goed weer op mn pc via hdmi Ziggo doet het ook perfect als geluid heb ik 2 Creative T20 ernaast staan,het geluid van de TV zelf is goed voor het journaal maar voor een muziekje schiet het tekort. ik heb deze zelf gekocht voor 355E met verzenden en vind hem zijn geld zeker waard,wat wel jammer is dat ie niet samen met mn pc aanspringt maar dat doen andere TV's volgens mij ook niet.

Pluspunten

• Mooi beeld,komen steeds nieuwe functie bij(internet) mooi design, werkt met Ziggo

Minpunten

• Geluid,weinig widgeds

14 juni 2013 Rapporteer

Sony KDL-26EX320

19 oktober 2011 Rapporteer

Sony KDL-24EX320

Pluspunten

• uitgebreide functionaliteit (DLNA, laatste journaal bekijken e.d.)

Minpunten

• reflectie van glimmende rand komt niet overeen met de reflectie van het scherm zelf. Op het eerste gezicht lijkt het alsof de bezel vlak is, maar de weerspiegeling zegt van niet.
  • Het geproduceerde geluid benedenmaats
  • Afstandsbediening is niet ergonomisch (groot rechthoekig blok)

Sony KDL-24EX320

Heb jij ook een Sony KDL-22EX320?