Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
12 februari 2012 Rapporteer

Inleiding
Ik heb de Sandisk Cruzer een halfjaar geleden gekocht vanwege gebrek aan andere draagbare opslagmedia.
In Amersfoort zijn er een paar elektronicawinkels, die niet worden gerund door Pakistanen ofzo.
Dat zijn de Dixons (één in V&D, andere gewoon op straat), de Paradigit, de MyCom en de Dynabyte.
Hoewel ik eigenlijk met Paradigit de meeste ervaring had, immers ik had daar een SD-kaartje gekocht voor mijn zusje, en op internet al een geschikte Usb-dongle had gevonden, ging ik heel eigenwijs naar de Dixons “om iets anders uit te proberen”, daar de Usb-dongles op de site van Paradigit gebrek had aan specs en de MyCom zoals altijd een beetje overpriced is.
De Dixons verkocht twee dongles, de Sandisk en een...

Pluspunten

• De kleur?
  • Schuifmechanisme?

Minpunten

• Snelheid!

WCA
26 januari 2011 Rapporteer

Ik heb deze usb-stick aangeschaft, omdat ik er een nodig had, met veel ruimte. deze was gewoon het goedkoopste en Sandisk is over het algemeen een goed merk, dus ik dacht kopen die handel
nadat ik de usb stick inplugte, deed hij het gelijk, en kwam er geen vervelend U3 menu, dat bij mijn vorige stick er wel opstond.
De stick is veel sneller dan ik had verwacht voor 20 euro, zo'n 20 mb/s lezen en 5 mb schrijven.
De bouwkwaliteit is goed te noemen, de stick voelt heel stevig en robuust. je hoort alleen wel als je hem schudt, wat geratel, dat waarschijnlijk komt doordat het een schuifmechanisme is. het schuifmechanisme voelt verder ook stevig aan, en zorgt ervoor dat je geen kapje meer nodig heb dat je kan kwijtraken.
over het algemeen ben...

Pluspunten

• Goede bouwkwaliteit
  • Lekker vlot
  • Schuifmechanisme

Minpunten

• De stick is een beetje groot (qua afmetingen)
  • Hij rammelt vanbinnen

Conclusie:
Deze recht-toe-recht-aan usb-stick doet wat je verwacht voor de prijs: geen al te hoge snelheden met schrijven en lezen, wel een prima usb-stickje om af en toe wat data op mee te nemen.
Zo lang je weinig eisen stelt, zal de Cruzer Slice dus prima voldoen.

Pluspunten

• betaalbaar
  • prima bouwkwaliteit
  • meegeleverde encryptie software

Minpunten

• beperkte schrijfsnelheid: ca. 4MB/sec
  • brede usb-stick, kan een naastgelegen usb-poort blokkeren

6 juni 2011 Rapporteer

Ik had een grote USB memory drive nodig om bestanden vanaf mijn windows PC naar mijn macbook pro te verplaatsen. Omdat ik Sandisk als een betrouwbaar merk beschouw (ik gebruik alleen maar SD Ultra CF kaarten in mijn digitale camera) heb ik deze 32 GB aangeschaft.
We zijn samen een beetje verkeerd begonnen. Mijn MBP is geschikt voor lezen/schrijven NTFS, maar toen ik de Cruzer Slice daarop formatteerde, kon ik er niets meer mee op mijn MBP. Inplugen in de windows 7 PC resulteerde in een pop-up waarin aangegeven werd dat de stick geformatteerd moest worden. Prima, gedaan, maar toen bleef er 200 MB aan ruimte over. Via deze computer daarna zelf formateer venster geopend, maximale capaciteit gaf inderdaad 200 MB.
Niet zo praktisch..

28 juli 2011 Rapporteer

Ik heb deze USB stick gekocht om Wii Spelletjes op te zetten. De write/read snelheid is 28/15 MB/s volgens http://usbflashspeed.com/7324 Dit haal ik in de praktijk niet: Read: Ik kom op read 15MB/s met uitschieters naar 30MB/s met HD Tune. Write: Windows write van 15 MB/s zakt in naar 5 MB/s. FAT32 /NTFS maakt niet uit. Voordat je 32 GB hebt volgeschreven ben je wel een tijdje zoet. Deze USB stick leent zich prima als archief, documenten etc. 32 GB aan muziek mee te nemen voor in je autoradio of zo? De readsnelheid is te laag en niet steady genoeg voor de Wii. Dus 8 GB cheapo "Made in China" USB stick er weer in. Volgend project: SDHC 32GB Class 10 met een Sandisk Micromate. -edit: Iets positiever gemod. Met dank...

Pluspunten

• Goedkoop 1 EUR = 1 GB
  • Prima opslag voor normale documenten en zo

Minpunten

• Relatief langzaam

13 januari 2012 Rapporteer

29 oktober 2011 Rapporteer

23 augustus 2011 Rapporteer

Sandisk Cruzer Slice 8GB Zwart

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Sandisk Cruzer Slice 2GB Zwart?