Ik ben inmiddels al bijna 2 jaar in het bezit van deze set in-ears. Ik heb flink wat afwegingen moeten maken voordat ik uiteindelijk voor de Bose oortjes koos. Deze oortjes waren iets duurder dan de directe concurrentie (Sennheiser, Beats), maar de geluidskwaliteit zou aanzienlijk beter moeten zijn. Dit gaf voor mij de doorslag om toch voor de Bose oortjes te kiezen.
Eenmaal in het bezit van deze oortjes ben ik gelijk veel verschillende muziekgenres gaan testen. Wat mij opviel was dat de oortjes voor bijna alle soorten muziek een natuurlijk geluid overbrachten. Je moet alleen soms wel je equalizer aanpassen, omdat de lage tonen nog wel eens willen overheersen. De kwaliteit van je muziek gaat een grote rol spelen, omdat je elke vorm van...
Al een tijd was ik op zoek naar goede in-ears. Zo heb ik al een aardig zootje verzameld en stuk voor stuk vielen ze toch af. Zo valt de een af vanwege de kwaliteit van de oordoppen zelf, dan met name de kabel (Apple) en de ander mist een Apple ondersteunende iPod en voice control. Vandaar dat ik een tijdje geleden altijd 2 paar in-ears op zak had om zo goed geluid en gebruiksgemak te combineren. Echter zul je dan net zien dat je gebeld wordt als je de 'goed geluid' in-ears in hebt. Allemaal lastig dus.. Totdat ik eindelijk deze MIE2i van Bose tegenkwam. Goed geluid en al het gemak in 1. Zo heb ik het in elk geval van de fabrikant begrepen (Bose wil het altijd levensecht geluid noemen, maar dat gaat niet meer sinds de Europese begrenzer).
Ik ben zeer te spreken over deze oortjes, hele goede en hoogwaardige geluidskwaliteit die ik van Bose gewend ben.
Het indoen van deze oortjes vergt wel wat moeite maar de geluidskwaliteit is er zeker niet minder om en deze oortjes zijn daarom ook goed te gebruiken bij het sporten omdat ze praktisch niet uit je oren vallen.
Zeker een aanrader!!
Deze Bose oortjes heb ik nu ruim een jaar in mijn bezit en ik moet zeggen dat ik er absoluut tevreden mee ben. Eerlijk gezegd zijn dit tot nu toe ook de enige in dat oortjes die het meer dan één jaar volhouden, voorheen heb ik een aantal Senheiser inear setjes gehad die het ten eerste absoluut niet halen bij de geluidskwaliteit van deze Bose set. De degelijkheid is al met al tot nu toe dus prima. Muziekweergave is geweldig, muziek door deze oortjes klinkt echt top! De Bas weergave is precies goed, niet overdreven maar ook niet te weinig aanwezig.
Ik ben iemand die redelijk wat genres muziek luister en ik moet zeggen dat de oortjes binnen alle genres die ik luister prima bevallen. Van hardstyle tot rock het klinkt allemaal mooi.
De pasvorm...