2. Gebruikersreviews

Reviews door gebruikers

kemphaas
24 juli 2014

Garmin GPSmap 62st

Fantastische bouwkwaliteit, batterijduur is heel goed. Wandelkaarten brengen me overal naartoe, en geocaching opties zijn heel fijn.

Behoorlijk duur voor de functionaliteit die je krijgt, maar ik zou toch niet meer willen wandelen met mijn mobiel aangezien die sneller leeg is, en een stuk fragieler en minder waterdicht.

Pluspunten

• * Voor geocaching kunnen volledige geocaches inclusef laatste logs en hint en dergelijke in het apparaat worden gezet, dat is ideaal.
  • * Batterijduur is echt goed, gebruik hem ook op stedentrips, en gaat dan dagen mee.
  • * Robuust, signaalsterkte en uiterst gedetailleerde kaarten waren al bekend van Garmin.

Minpunten

• * Is zeker niet het snelste apparaat met het berekenen van routes, of snel in- en uitzoomen.
  • * Invoer via knoppen is iets omslachtiger dan je touchscreen, maar dit weegt voor mij wel op tegen de robuustheid en extra batterijduur door het niet hebben van een touchscreen.
  • * Prijs kan voor sommigen te hoog zijn, voor dit bedrag heb je ook een android mobiel die dezelfde functionaliteit heeft (Je betaald hier echt voor materiaal en degelijkheid)

Heb jij ook een Garmin GPSmap 62st?