Vol goede moed mij nieuwe aankoop aangesloten. Direct viel me op hoe kort zowel de charger kabel als de audio input zijn. Ik heb mijn TV op een meubel staan en in de ruimte eronder overige apparatuur. De kabel is te kort voor deze (standaard?) opstelling.
De bouwkwaliteit is cheap en maar voelt wel zacht aan. Op zich zit hij redelijk lekker.
De geluidskwaliteit sluit volledig aan bij de andere review van een mede tweaker waar naar een DOA gehint word. Er is een contante ruis ook als de TV op mute staat. Tevens "zoemen" alle tonen vaag na. Het klinkt als de chineze klone oordopjes die ik laatst voor 3 euro op de markt heb gekocht. Ik heb ook een andere geluidsbron geprobeerd met hetzelfde resultaat.
Zoals je zult begrijpen heb ik na 10...
Er is een constante ruis te horen, die in het begin wel mee valt, maar na 2 minuten al behoorlijk begint te irriteren. Tevens is de geluids kwaliteit niet echt geweldig en valt het contact tussen zender en koptelefoon af en toe weg. Ik heb hem getest op mijn TV en omdat ik niet zeker was of de ruis door de TV werd veroorzaakt ook aangesloten op mijn PC. Ook bij de laatste opstelling was nog steeds een duidelijke ruis te horen. Ik heb hem na twee uurtjes proberen maar weer terug gebracht naar de winkel Jammer, want de prijs stond me wel aan!