Goede koptelefoon voor de prijs. Aanrader!
Dit is mijn eerste review, dus hopelijk is het zo goed als ik hoop dat het is Background: Ik was al een tijdje op zoek naar een leuke koptelefoon om mijn muziek te kunnen luisteren. Ik gebruik al een jaar in-ear 'oordopjes', vooral vanwege de demping van geluid van buiten als je muziek luistert (bv in de trein). Het nadeel daarvan is echter dat je oren helemaal dicht zitten. Daarom was ik op zoek naar een koptelefoon ter vervanging, voor een schappelijk prijsje. Uiteindelijk kwam ik op deze koptelefoon uit. Algemene beoordeling De koptelefoon ziet er goed uit, ligt lekker in de hand. Handige koptelefoon die goede kwaliteit levert voor de prijs. Gebruiksgemak Zoals meer reviews zeggen: in het begin zit de koptelefoon...
Zoals met de meeste Sennheiser produkten, prima geluid, zeer matige bouwkwaliteit.
De kabel en met name de aanhechting bij de 3,5 mm plug is zwak, is nog maar 1 zijde hoorbaar. Zelf maar nieuwe (kwaliteits) plug gemonteerd. Ook bij hele dure van dit merk zelfde probleem, de kwaliteit
Opzich een oke koptelefoon, geluidskwaliteit prima, bouwkwaliteit voldoende, maar voor de rest houdt het op, matig confort, te lange kabel van 3M.