inmiddels 11 jaar in gebruik. Eigenlijk geen grote nadelen.
Het feit dat ik het nog dagelijks gebruik zegt genoeg (?)
Kussens inmiddels vervangen die slijten. Maar niet harder dan een concurent want ik kom niet heel vaak mensen tegen die hun koptelefoon ruim 10 jaar gebruiken.
Ik ben nog steeds verliefd op het geluid. Ik heb een soundcore space one, die is beter op bijna alle vlakken. is alleen niet zo goed als de HD518 op de mid sounds en highs.
Ik zal weer een senneheisser willen op termijn.
Prima hoofdtelefoon voor het geld, maar geen product voor lang en regelmatig gebruik. Twee jaar dagelijks plezier van gehad, maar nu beginnen de kussentjes héél snel te verslijten en de schuimlaag aan de binnenkant van de schelpen verbrokkelt.
Erg goede koptelefoon voor de prijs.
Ik raad hem alleen af als je in een plek woont waar buiten veel geluid is.
Geweldige koptelefoon. Erg goed geluid in deze prijsklasse, zowel via een amp als telefoon. De koptelefoon is bijna helemaal plastic maar het voelt nog steeds stevig aan en bovendien is het erg comfortabel. Alleen jammer van de lange kabel.
Mijn ervaring met de HD 518 is vrij positief. Het is een goed gebouwde hoofdtelefoon die goed klinkt.
De hoofdtelefoon is in het begin oncomfortabel maar nadat je de hoofdtelefoon meer draagt verandert dit.
Het is geen 3,55 mm plug. maar 6,35. Er zit wel een adapter bij.
Zeer comfortabel, helemaal voor brildragers. Uitstekend en zuiver geluid.
Inmiddels 5 jaar in gebruik zonder enige klachten.