Ik heb dit product nu een jaar. Driver installeren gaat erg gemakkelijk daarna ook heel gemakkelijk te gebruiken. Bij sommige spellen werkt het gewoon totaal niet of het is een hele rare besturing. Wel jammer dat hij tijdens het uitpakken al beschadigde. Ik heb het niet bij heel veel spellen geprobeerd. Ik gebruik hem nu vooral voor emulators omdat het daar toch echt stukken fijner met controller speelt.Wel gek dat het een playstation vorm heeft maar wel ABYX van de xbox. Ik vind het een fijn ding en raad hem zeker aan! En het is zeker niet een duur product.
Mijn neef had een Dual Action van Logitech. Een prima gamepad, maar niet meer verkocht. Dus dan kom je vanzelf uit bij deze. Hij is best goedkoop, op zijn goedkoopst iets minder dan 20 euro en in de winkel 30 euro. Toch doet de kwaliteit er niet voor onder. De kabel is lang, wat betekent dat van een afstandje gamen ook mogelijk is. De controller ligt goed in de hand en voelt stevig aan. Ook is er gedacht aan ondersteuning voor beide XInput en DirectInput, want bepaalde games kunnen niet goed overweg met de ene soort en hebben dan weer uitstekende ondersteuning voor de tweede. Dit kan simpel verwisseld worden door een schakelaartje aan de achterkant. Ook is de bijbehorende Logitech Profiler-software handig, want als je game helemaal geen...
Vooral voor de grap deze review, maar volgens mij heb ik dit ding in 2014 ofzo gekocht en ik vind 'm nog steeds geweldig!! Met deze controller heb ik over de jaren (bijna) alles van Codemasters van de Grid en Dirt series gespeeld, GTA V en recent Forza 5 en nog een rits side scrollers zoals Limbo en Valiant.
Steam controller support werkt erg goed maar zelfs voordat dat bestond werkte deze controller eigenlijk altijd met alles. Geen drivers of Logitech software nodig, windows 7/10/11 drivers werken prima.
Lang geleden (2015 of 16?) eens een draadloze controller geprobeerd (dezelfde maar dan met 2 AA batterijen) en die binnen een dag weer terug gebracht vanwege het gewicht. Aangesloten op m'n PC met een 3m USB verlengkabel. Nog nooit last van gehad. Sterker nog, nooit opladen, geen batterijen die stuk gaan, always ready to go.
Overweeg een extra als reserve te kopen...
Mooie gamepad. Maar usb-p&p is het nog niet. Drivers voor windows 10 geinstalleerd, de console wordt gezien (met naar boven/ beneden gebeurt er ea) maar instellen ed werkt nog niet. Bij ideeen hoor ik het graag.
Werkelijk de slechtste controller die ik ooit heb gebruikt. Triggers, bumpers en sticks zijn enorm zwaar, D-pad kraakt verschrikkelijk en presteert op geen enkel oppervlak beter dan alle andere (non-floating) D-pads die ik heb behalve XB360. Sticks hebben absurd grote deadzone, inconsistente potentiometers en meer latency dan ooit mogelijk gedacht.
Hij komt niet in de buurt van het gemak en de kwaliteit van een xbox controller.
Gebruik deze nu al sinds 2014, en het is echt een topding. Fijne analoge sticks (aanwezige, maar niet storende deadzone), perfecte d-pad voor 2D platformers (speedrunners bijv.). Triggers gaan wat zwaar, maar dat went. Omschakelbaar van Xinput naar DirectInput voor maximale compatibiliteit. Kortom: een dikke winnaar.
De game ervaring is prima, de rechter 4 knoppen voelen iets goedkoop aan, verder een goed product.
Geen slecht product, maar de moeilijke trigger knoppen verpesten het voor mij helemaal!! Als je spellen speelt waar je geen triggers voor nodig hebt zou ik hem aanraden. Helaas heb vrijwel voor alle spellen triggerknoppen nodig.
Spijt dat ik niet iets meer geld heb uitgegeven voor een betere controller.
Fijne controller, ligt wat mij betreft lekker in de hand en is prima mee te spelen. Voor First Person Shooters niet optimaal vanwege de grote deadzone van de triggers, maar wie speelt er dan ook First Person Shooters op de computer met een controller.
Prima controller. Plug-and-play. Ligt lekker in de hand en is vrij stevig.
De analoge sticks doen niet altijd wat je wil. Net niet de juiste richting op lopen of schieten in bijv. een voetbalspel. Bij de vorige (oudere) had ik daar minder last van.