Gemiddelde gebruikersscore
Dit is echt een fantastische koptelefoon qua gebruik, geluidskwaliteit en comfort. Op deze gebieden erger ik me aan niks! Gebruik je echter veel apparaten op een draadloos netwerk, koop dan geen draadloze koptelefoon die radio gestuurd verbinding maakt op een 2.4Ghz frequentie.
Goed geluid, slecht bereik
Het komt steeds vaker voor dat tweakers aangeleverde prijzen van leveranciers voor zoete koek slikt. Net even TE vaak dat het nog toeval genoemd kan worden, zeker als het steeds dezelfde leveranciers betreft!!
Als je argwanend zou denken zou je BIJNA gaan denken dat tweakers hier aan verdient. Ook NU weer, uiteraard staat 4launch weer op de tweede plaats met een prijs van 141,50 INCL. verzendkosten. Klik op de link en KIJK, voor de ZOVEELSTE keer is de ECHTE prijs 167.- euro !!
Dit irriteert me mateloos, te meer omdat je dit keer op keer meld aan tweakers, die er vervolgens NIETS aan doet.
Op deze manier is tweakers dus bijzonder onbetrouwbaar als prijzen zoek machine!!!
Heb deze koptelefoon gekocht omdat ik soms 's avonds laat nog muziek luister en de rest van het huis al ligt te slapen. De koptelefoon kwam goed ingepakt binnen, en ik heb hem meteen uitgepakt. Nadat ik hem aangesloten had op mijn pc meteen even een liedje afgespeeld. De geluidskwaliteit is echt supererb.
Omdat het een gesloten ontwerp is hebben mensen om je heen er geen last van, ook zorgt het gesloten ontwerp ervoor dat je meer 'in' de muziek zit, dit is echt heel fijn. Het zend station wat meteen een oplader is een beetje aan de grote kant en is wat licht kwa gewicht, maar verder geen problemen mee gehad. Al met al een hele goede koop zelfs voor de hoge prijs.
Goede headphone met indrukwekkende geluidskwaliteit. Bouwkwaliteit is prima en de headphone zit comfortabel op je hoofd met zachte leren kussentjes. Houdt er wel rekening mee dat het dock altijd aan het netstroom moet: deze headphone is niet bedoeld om mee te nemen voor onderweg.