Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
21 maart 2011 Rapporteer

Pluspunten

• Over de rest ben ik tevreden maar had het niet gekocht als dit in de beschrijving had gestaan.

Minpunten

• Na contact met Philips kreeg ik te horen dat de HTS7200 geen NTfs kan lezen alleeen Fat 32.
  • Hoe wil je hier dan films mee afspelen via de usb poort want deze zijn al meestal meer dan 2 GB groot en Fat 32 kan niet groter dan 2 Gb aan.

17 maart 2010 Rapporteer

Ik heb de HTS 7200 van Philips recent gekocht bij de Media markt voor een prijs van 430 euro. Het artikel was in de aanbieding en zeer scherp geprijsd tov de originele verkoopprijs van 600 euro.
Ik wist al een tijd dat ik deze set wilde gaan aanschaffen, mede door zijn zeer strakke vormgeving. Het geheel staat in het zicht en daarom wilde ik een mooi apparaat.
De aansluitfuncties en afspeelmogelijkheden lijken compleet. Na een aantal testen vindt ik de geluidkwaliteit zeer prettig. Ook de beeldkwaliteit bij verschillende soorten films, DVD, BR en xvid zijn erg prettig op mijn 40" samsung TV.
Op de HTS7200 zit ook een USB-aansluiting. Volgens de beschrijving van Philips verwerkt deze o.a. mkv bestanden, en dit was voor mij een van de...

Philips SoundHub 2.1 HTS7200

goed geluid en prima bas weergave alleen blueray schuif wil niet open zonder enige hulp goed beeld maar had meer verwacht een beetje korrelig al met instellingen anders probeerde in te stellen
verder premuim materialen en goed stevig

Pluspunten

• geluid en bas weergave
  • uiterlijk en material
  • redelijk compact
  • 240 watt vermogen is goed te doen

Minpunten

• ruis en korrelige video weergave bij grote dan 35 inch tv
  • disc vak komt niet naar buiten zonder zelf met nagel vijl er tussen te gaan
  • traag met blueray pakken en heel wazig met normale dvds
  • extreme stofmagneet

29 maart 2013 Rapporteer

Philips SoundHub 2.1 HTS7200

Heb jij ook een Philips SoundHub 2.1 HTS7200?