Handzaam prettig product, ligt fijn in de hand
Fijne en accurate muis, ook goed bruikbaar bij games zoals CS:GO. De accu moet wel elke week ongeveer opgeladen worden.
Prima muisje. Ik heb er twee en dat geeft al aan hoeveel plezier ik er van heb. Zowel voor computer als voor laptop onderweg en op school. Mijn dagelijkse bezigheden met de muis zijn: video editing, website en applicaties vormgeven en het bekende verveelde uurtje Facebook filmpjes kijken.
Een goed ontworpen ergonomische muis die je overal kan gebruiken.
De behuizing is van degelijke kwaliteit en de muis heeft bovendien 4 extra knoppen en twee instelbare resoluties.
Ik ben heel blij met deze muis en nogal trouw aan Logitech door dit soort producten.
Voor mij een waardeloze muis. Valt me zwaar tegen!
Geweldig
Een prima draadloze muis die direct te gebruiken is, hij kost niet veel en gaat goed mee kwa batterijduur en er zit geen delay in als hij draadloos is.
Dure (relatief) muis die echter zijn geld meer dan waard is. Ligt heerlijjk in de hand, is wat zwaarder (vind ik persoonlijk prettig) uitgebreide instelmogelijkheden. Mogelijkheid tot bedraad opladen + gebruik tegelijkertijd.
Ik vind de ergonomie prima, maar je moet wel van een grote en zware muis houden! Eerst even testen, zou ik zeggen.
Ben zeer te spreken over deze muis welke voor op het werk als thuis gebruikt wordt. De muis ligt goed in de hand en gebruikte materialen maken de muis slijtage vast en over het algemeen zeer prettig om me te werken.
Als vervanger voor mn MX1000, ligt lekker in de hand, prima muis :)
Slechte prijs-kwaliteitsverhouding wegens de onhandige knoppen en slechte gevoeligheid van de aanwijzer
Grote muis die prettig in de hand ligt voor een forse prijs.
Prima muis, maar niet geheel tevreden. In het begin problemen met het (dubbel)klikken en nauwkeurigheid. Muis omgeruild maar het probleem ontstaat weer...
Het probleem is te verhelpen door de muis uit te schakelen en een paar keer goed op de knoppen te rammen. Daarna werkt deze weer super.
De slechste muis die ik ooit heb gehad. Vreet batterijen maar het ergste is de erratic scrolling. Op Google maps gaat het alle kanten op idem bij Firefox en Chrome. Setpoint software gedisabled. Lost de problemen niet op, ook niet na het laden nieuwste software en de voorgestelde clean boot.
Ondertussen gebruik ik deze al enkele jaren, in het algemeen vrij tevreden over.