Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Anoniem: 136269
15 juni 2012

Garmin Zumo 660 (Europa)

Mooie complete motornavigatie met RAM montage voor iedereen met een stuk stuurbuis beschikbaar.
De kaarten van Garmin zijn uitstekend met veel detail maar er stond wel versie 2012.10 terwijl 2012.40 al uit was. Dus ik online updates en krijg ik weer dezelfde kaart. Kennelijk geen garantie op meest recente kaart in de praktijk dus. Ik zou er achteraf wel een lifetime updates abbo bij hebben afgesloten dat krijg je 4x per jaar een nieuwe kaart en heb je hier geen last van.
De kaart is duidelijk en zoomt auto uit en geeft max snelheid weer en flitspalen. Ik vind de flitsers van garmin niet zo goed dus heb ik er eigen poi' s op gezet.
Van A naar B navigeren gaat gewoon goed en routes rijden werkt leuk. Die kan je dan thuis maken in mapsource...

Pluspunten

• Gewoon de beste motornavigatie op dit moment. Perfect routes rijden en opnemen met Trac Back

Minpunten

• slecht afleesbaar in de zon
  • trage processor

Yotta
17 april 2012

Garmin Zumo 660 (Europa)

Ik heb de Garmin Zumo 660 vooral gekocht om routes te rijden met m'n motor. Met MapSource bepaald ik de route en upload ik deze eenvoudig naar de Zumo 660.
Een enkele keer gebruik ik deze ook als navigatie in de auto, maar dan vooral om naar een adres te navigeren.
Beide gaat prima, route bepaling en navigatie gaat naar behoren.
In 2010 en 2011 op aanwijzingen van de Zumo 660 met de motor binnendoor naar Italie (Dolomieten) en terug gereden. Alle routes van ten voren uitgezet en per dag genavigeerd. Dit gaat prima.
Je merk wel dat het dat dit het eerste echte navigatie systeem welke veelzijdig is en waarbij je veel kan instellen en wijzigen. Het is uitgebreider dan bijvoorbeeld de TomTom Rider. De routes kan je handmatig instellen tot...

Pluspunten

• Uitgebreide navigatie eigenschappen
  • Extra features zoals muziek speler, foto's opslaan
  • Extern geheugen met routers makkelijk uitwisselen en importeren van anderen,
  • Robuust en absoluut waterdicht.
  • Trending en analyse werkt goed.

Minpunten

• Navigatie geluid heeft soms keuren.
  • Connectie met bluetooth werkt niet altijd direct.

JAN4711 Newbie
20 juli 2009

Garmin Zumo 660 (Europa)

Garmin komt al met de opvoler van de ZUMO 660 speciaal voor motorrijders met handschoenen aan. Maar is het niet beter om de 3 maanden geleden bestelde Zumo eens te leveren?? Veel reclame maar nergens te koop en dan komen ze met een opvolger. ZOu je die dan automatisch toegestuurd krijgen??

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Anoniem: 306113
17 oktober 2009

Garmin Zumo 660 (Europa)

3 van 5 sterren (Voldoende)
Anoniem: 308989
10 augustus 2009

Garmin Zumo 660 (Europa)

Pluspunten

• Het systeem werkt zeer goed op de motor en in de auto. Handig dat er automatisch gewisseld wordt van gebruikersmodus.

Minpunten

• De gesproken instructies worden soms wat irritant uitgesproken en de woordkeus is niet altijd even logisch.
  • Na aankoop bleek dat ik een parallel-import exemplaar heb. Dat betekent dat je met een vraag niet bij Garmin NL (Sailtron) terecht kan, maar gelukkig is het internet groot en uitgebreid en vind je je antwoord toch wel vrij snel.

Heb jij ook een Garmin Zumo 660 (Europa)?