Prima voeding, ook aardig stil in vergeleken met de oude voeding.
Je ziet het niet maar hij ziet er netjes afgewerkt uit.
De modulaire kabels werken ook fijn!
Fijne voeding met 1000W.
Bijgeleverde kabels voelen degelijk aan en connectoren zijn van goede kwaliteit.
De ATX 24pin connector is aan de PSU kant in 2 delen zodat deze bij de behuizing ook door krappere openingen doorgevoerd kan worden.
mooie voeding van goeie specs voor de prijs. kabels zijn makkelijk om mee te werken en fijne kabels ook. maar 1 dingetje niks groot maar waarom is het logo ondersteboven als je de ventilator onder heb ?
Pluspunten
ATX 3,1 PCIE 5,1 GOLD
normale prijs
PET-braided sleeve
1000W
still
Minpunten
het logo is ondersteboven als de ventilator naar onder ligt
Heb deze PSU voor een mooie prijs kunnen kopen bij Azerty. Het was spannend om de psu zelf te vervangen maar het ging als een zonnetje! Het is een goed product voor een mooie prijs, wat wil een mens nog meer?
Prima product voor het builden van een high end gaming pc, zonder al te hoge kosten. Doet wat ik ervan verwachtte. Mijn eerste volledig modulaire PSU, en deze valt zeker niet tegen!
Pluspunten
Volledig Modulair
Zeer vriendelijke prijs/kwaliteit/capaciteit
Meegeleverde kabels lang genoeg voor net wegwerken in de case
Ter vervanging van een oudere / versleten voeding.
PSU Fan staat altijd aan, maar heb ik geen last van gezien het naar mijn idee stil is. Verder voldoende aansluit mogelijkheden voor nu in en de toekomst.
Pluspunten
Stil
Future proof
Veel power voor weinig
Minpunten
Mag meer lengte kabels? (maar kan ook aan me kast liggen)
Gekocht voor een nieuwe GPU die een hogere voeding nodig had, deze doet dat goed. Het modulaire systeem zorgt ervoor dat ik geen onnodige kabels in m’n computer kast heb lopen. Alleen is de afmeting iets groter (10 mm) dan de 850W versie waardoor mijn Mini ATX kast ietsjes krapper wordt. Blij met de aankoop!
Heb deze gekocht omdat ik nu een betere videokaart heb aangeschaft. Zocht naar een goede vervangende PSU en deze was de goedkoopste en qua specs ook erg goed