€ 101,- bij MediaMarkt

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
29 december 2025 Rapporteer
Product geleend +1

Verassende koffiemachine met voldoende keus voor de koffieliefhebber.
Vlot, flexibel en ook als je van ijskoffie houdt kom je hier goed mee weg.

Modern uiterlijk en een stevige bouwkwaliteit.

Pluspunten

• Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Voldoende opties
  • Hete koffie

Minpunten

• Klein lekbakje

30 december 2025 Rapporteer
Product geleend 0

Ik was op zoek naar een vervanger voor mijn oude apparaat en kwam uit bij deze L’Or Barista Absolu vanwege de veelzijdigheid. Het is niet zomaar een capsulemachine, want door de unieke dubbele uitloop kun je eenvoudig twee kopjes tegelijk zetten of kiezen voor een extra grote bak koffie met behulp van de XXL-capsules. Dit gaat verder dan waar de reguliere capsule machines stoppen. Ik ben heel tevreden over dit apparaat.

Pluspunten

• Dubbele uitloop
  • IJskoffie
  • Intensity boost

Minpunten

• Gangbaarheid XXL-capsules

26 december 2025 Rapporteer
Product geleend 0

Fijn koffiezetapparaat voor een betaalbare prijs!

Pluspunten

• Mooi design
  • Verplaatsbare watertank
  • Meerdere kopjes tegelijk

Minpunten

• Geen

30 december 2025 Rapporteer

L'OR L'OR BARISTA Absolu Koffiezetapparaat voor Capsules

Ik ben tevreden met dit koffiezetapparaat. Het is zeer gebruiksvriendelijk en veelzijdig in gebruik. Ik zet er voornamelijk gewone koffie mee, maar heb ook al meerdere keren ijskoffie gemaakt dankzij de speciale knop daarvoor. Het is prettig dat je kunt kiezen uit verschillende koffiesterktes.
Daarnaast is het handig dat het waterreservoir op twee verschillende plekken geplaatst kan worden. Aan de achterkant had ik onvoldoende ruimte, dus heb ik het reservoir aan de zijkant geplaatst, wat perfect werkt. Ik heb verschillende capsules uitgeprobeerd en die werken allemaal uitstekend.
Ook het schoonmaken is erg eenvoudig. Het apparaat is makkelijk uit elkaar te halen en de onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser.

Pluspunten

• Robuust
  • Veelzijdig

Minpunten

• Geen

29 december 2025 Rapporteer

L'OR L'OR BARISTA Absolu Koffiezetapparaat voor Capsules

We zijn echt blij met deze koffiemachine. Vergeleken met ons vorige apparaat is hij een stuk stiller, wat het zetten van koffie een stuk relaxter maakt. Daarnaast heeft hij allerlei handige functies die het gebruik leuk en makkelijk maken.

Het waterreservoir kun je op drie verschillende manieren plaatsen, dus hij past altijd goed op je aanrecht. De Enjoy Over Ice-functie is een leuke extra; we hebben ‘m een keer geprobeerd en waren meteen enthousiast over hoe makkelijk het is en hoe lekker de koffie smaakt.

Ook fijn: je kunt kiezen uit Ristretto, Espresso of Lungo, al drinken wij zelf meestal Lungo. Al met al is de L’OR Barista een gebruiksvriendelijke, veelzijdige en goed geprijsde koffiemachine die echt een aanrader is voor wie van goede koffie houdt.

Pluspunten

• Veel opties
  • Stil en snel

Minpunten

• Geen

27 december 2025 Rapporteer

L'OR L'OR BARISTA Absolu Koffiezetapparaat voor Capsules

Mooi design. Voelt kwalitatief aan en staat prachtig op ons aanrecht. Heerlijke koffie, 4 opties waaronder een ijskoffie. Met de extra shotfunctie sterkere koffie te zetten als je je koffie toch nog iets te slap vindt. Andere merken van cups te gebruiken bij dit apparaat. Zeer gebruiksvriendelijk, geen handleiding nodig om te kunnen starten. Maakt ook niet zoveel herrie bij het zetten van de koffie.
Verplaatsbaar waterreservoir, zowel aan achterzijde als beide zijkanten te plaatsen. Makkelijk te verwijderen onderdelen waaronder het lekbakje. Deze had wel iets groter mogen zijn maar daar ondervinden we weinig hinder van. Wat prettig is is dat je deze kunt legen zonder daarbij andere onderdelen mee te nemen. Kortom: erg tevreden, lekkere koffie.

Pluspunten

• Stijlvol design
  • Hete koffie
  • Verplaatsbaar waterreservoir
  • Compitabel met verschillende merken

Minpunten

• Klein lekbakje

26 december 2025 Rapporteer

Smaak en kwaliteit:
De machine zet koffie met een volle smaak en een aangenaam aroma. Met de Intensity Boost-functie kun je kiezen voor een sterkere variant. Het apparaat herkent automatisch of er een standaard- of XXL-capsule is geplaatst en past het programma daarop aan. Voor ijskoffie is de Enjoy Over Ice-functie handig, omdat ijsblokjes minder snel smelten en de smaak behouden blijft.

Gebruiksgemak:
De bediening is eenvoudig met drie knoppen voor ristretto, espresso en lungo. Gebruikte capsules vallen in de opvangbak en kunnen uitlekken, wat praktisch en netjes is. Het verplaatsbare waterreservoir maakt het mogelijk om de machine flexibel neer te zetten.

Snelheid:
Koffie snel klaar.

Nadeel:
Er is geen melkopschuimfunctie aanwezig, waardoor het apparaat minder geschikt is voor cappuccino’s of latte macchiato.

Eindoordeel:
Een gebruiksvriendelijke koffiemachine met handige functies, ideaal voor wie van variatie houdt, maar minder geschikt voor liefhebbers van melkspecialiteiten.

Pluspunten

• Gemakkelijk in gebruik
  • Speciale functie voor ijskoffies
  • Mooi ontwerp

Minpunten

• Geen melkopschuimfunctie

23 december 2025 Rapporteer

L'OR L'OR BARISTA Absolu Koffiezetapparaat voor Capsules

Ik vind dit een erg fijn product met een mooi design.
Niet teveel knoppen, gewoon duidelijk.
Water warmt snel op en apparaat produceert een aanvaardbaar niveau aan geluid.
Erg fijn dat er al cups bijgeleverd worden en doordat je verschillende formaten cups kunt gebruiken met dit apparaat, kun je precies kiezen wat je zelf het lekkerst vindt en ben je niet beperkt.

Het apparaat en de onderdelen afzonderlijk zijn goed schoon te maken en houden.

De Intensity Boost is fijn als je net even wat sterkere koffie wilt op dat moment.

Ideaal dat je 2 kopjes koffie tegelijkertijd kunt zetten.

De Over Ice-functie is ook een goede toevoeging en gaf een goed resultaat.

Pluspunten

• Water snel opgewarmd en snel koffie
  • Plaatsing watertank aanpasbaar

Minpunten

• Fysieke instructies op en in doos ietwat onduidelijk

22 december 2025 Rapporteer

L'OR L'OR BARISTA Absolu Koffiezetapparaat voor Capsules

De Intensity Boost-knop is een fijne toevoeging voor als je net wat meer pit wil. De Enjoy Over Ice-functie is leuk bedacht, al vond ik het jammer dat je die niet op een sterkere stand kunt zetten, met koude melk erbij smaakte het wat waterig. Verder heel tevreden over de kwaliteit en hoe makkelijk alles schoon te maken is!

Pluspunten

• Mooi apparaat
  • Over ice
  • Extra sterk

Minpunten

• Geen sterkere koffie kunnen zetten met over ice functie

Heb jij ook een L'OR L'OR BARISTA Absolu Koffiezetapparaat voor Capsules?