Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Anoniem: 515715
10 mei 2013

Logitech LS1 Laser Mouse (Zwart)

Gelezen de twee eerdere goede beoordelingen heb ik deze lasermuis gekocht.
Het bleek echter een regelrechte miskoop lees het volgende:

Pluspunten

• Gezien de negatieve punten is deze muis wellicht geschikt voor linkshandigen.
  • De laser tast de ondergrond perfect af.
  • Mooi klein muisje......maar dat is al het positieve.

Minpunten

• De linker knop bedient te zwaar klikt veel te luid waardoor irritatie ontstaat.
  • De rechterknop is juist te licht waardoor je hem "per ongelijk" te makkelijk indrukt.
  • De stappen van het scrol wiel zijn te groot. Het scrol wiel draait te zwaar.

1 van 5 sterren (Waardeloos)
bambinodekat
4 december 2011

Logitech LS1 Laser Mouse (Zwart)

Ik heb deze super goede muis nu al een aantal jaar en ik ben er heel erg tevreden van, ze verslijt niet en is nog altijd even mooi van toen ik ze gekocht heb, de muis is heel erg precies en ligt goed in de hand, kortom een goede muis die ik iedereen aanraad. enige nadeel is dat de muis een hele lange kabel heeft en dat is soms heel erg onhandig. als deze muis ooit kapot gaat koop ik meteen terug een logitech laser muis.

Pluspunten

• Goede materiaalkeuze, slijt niet, precies

Minpunten

• te lange kabel

20 december 2010

Logitech LS1 Laser Mouse (Zwart)

Voor deze prijs kan ik echt nergens anders zo'n goede muis vinden. Ik heb hem nu +/- 2 jaar intensief gebruikt en hij is nog helemaal goed. Ook het rubber/plastic rondom de muis is nog helemaal mooi, waar dat bij andere goedkopere muizen vaak na een tijdje los gaat laten.
Het is inderdaad een echte lazer muis dus over de prestaties ben ik dik tevreden. Er zitten geen extra knopjes op dus voor de echte gamer is hij misschien minder geschikt maar je moet toch ergens op inleveren. Over de vormgeving ben ik zeer tevreden, hij ziet er duur uit met het hoogglans zwart en het rubber rondom. Al met al een hele goede allrounder voor een super prijs.

Pluspunten

• Degelijk gebouwd voor deze prijs, betrouwbaar, mooi, snel, goedkoop, lazer.

Minpunten

• Weinig extra functionaliteit, met (erg) vette vingers kunnen de muis knoppen wat glad zijn.

kevin30kv
24 juni 2015

Logitech LS1 Laser Mouse (Zwart)

Technisch een goed product. De laser is perfect en onzichtbaar. Geen overbodige knoppen die in de weg zitten of per ongeluk afgaan
Esthetisch valt er helaas te twisten, vooral qua viezigheid aantrekkingsfactor. Hierdoor zou ik hem niet nog een keer kopen. Enige muis in mijn bezit die ik moet schoonhouden...

Pluspunten

• Geen problemen met welk oppervlakte dan ook.
  • Lekker simpel
  • Scrollwheel kan nutteloos zijwaarts klikken, maar als je die niet gebruikt heb je er absoluut geen last van.
  • Onzichtbare laser, dus geen licht vervuiling of knipperende ledjes etc

Minpunten

• Ding ziet er altijd vies uit, glimmende vetvlekken magneet
  • Gekleurde randje ook lastig schoon te houden
  • Gekleurde onderkant ziet er al helemaal snel vies uit
  • Muis kraakt en voelt erg goedkoop aan. Vooral de rubberen onder rand.
  • Waarom zitten die twee klepjes o.i.d. aan de zijkant...?

2 van 5 sterren (Slecht)
gijs46
28 mei 2013

Logitech LS1 Laser Mouse (Zwart)

Heb jij ook een Logitech LS1 Laser Mouse (Zwart)?