Gemiddelde gebruikersscore
Ik ben een groot fan van Nothing en haar producten. Hiervoor had ik ook de Nothing Ear (1) en de Nothing Ear (2). Ik heb nog niet eerder een product van Nothing's budget sub-brand CMF (Colour, Material, Finish) geprobeerd.
De accuduur van de (2) begon me uiteindelijk toch erg tegen te vallen. Vandaar mijn switch naar deze Buds 2 Plus die net aangekondigd waren.
De lage prijs icm de rijke featureset, goed geluid en lange accuduur maakte deze aankoop een nobrainer, ook al moet ik helaas een beetje inleveren op design.
Zo'n beetje alle verwachtingen die ik had kwamen uit (zie pluspunten) en er zijn maar weinig negatieve aspecten te benoemen, zeker op dit prijspunt.
Aanrader!
Heb deze dopjes met grote verwachting besteld en 2 weken getest. Helaas vielen deze erg tegen en heb ik ze geretourneerd.
Voor het luisteren van Trance en Techno zijn deze ideaal, maar toen ik jaren 80/90 popmuziek ging luisteren, was ik meteen teleurgesteld.
Ik heb veel gespeeld met de equalizer in de Nothing app, maar helaas de mids en de highs bleven echt ver onder verwachting.
Mijn referentie is “enjoy the silence” van Depeche Mode. Zelfs na uren spelen met de equalizer werd ik totaal niet enthousiast van deze dopjes. Mijn 2 jaar oude Sennheiser CX True wireless klinken veel beter.
Deze dopjes hadden wat mij betreft niet zo op de markt gebracht mogen worden. Echt een enorme teleurstelling.
Helaas retour gedaan.