€ 129,95 bij Update.nl

Toon reviews van:
poststamp
1 april 2025 Rapporteer Product gekocht

JBL Flip 7 Zwart

Fijn speakertje, het is niet voor niets de benchmark. Pairen gaat moeiteloos, app installeren en gaan. Hij speelt zelfs lossless, over de kabel, al denk ik wel dat als je echt lossless wil luisteren dat je een duurdere speaker zult kopen.
Voor zijn formaat klinkt hij goed, stemmen zijn helder en goed verstaanbaar. De tweeters zijn verbeterd tov de flip 6, en die klonk al goed.

Pluspunten

• IP68 en valbestendig
  • Mooi geluid
  • Kan lossless spelen (al slaat dat nergens op)

Minpunten

• Geen snelladen, 15 watt max.

Tejo.
11 juli 2025 Rapporteer Product gekocht

JBL Flip 7 Blauw

Gebruikservaring JBL Flip 7.
De JBL Flip 7 heb ik 3 maanden in bezit en hij bevalt goed. In het eerste uur spelen na aankoop klonk het geluid wat grof/blikkerig, maar na een aantal uren inspelen werd het geluid aanmerkelijk beter. Het schijnt dat luidsprekers zogenoemd moeten worden ingespeeld waardoor de rubberen ophanging van speakerconussen soepeler wordt.
Via de JBL Portable app, kunnen voorkeursinstellingen van hoge, midden en lage tonen worden geregeld (equalizer). Er is een aantal voorgeprogrammeerde instellingen, maar ook een persoonlijke (custom) instelling.
Bas tonen zijn krachtig aanwezig zonder hoorbare vervorming. Zelf vind ik ze iets te aanwezig en heb daarom de voorgeprogrammeerde “chill ” instelling gekozen. Midden tonen en hoge tonen klinken prima. Pop- en klassieke muziek komen goed uit de verf, akoestische muziek komt helder en duidelijk over.
In de app is ook het resterende batterijniveau te zien. ik kan de Flip 7 aanbevelen.

Pluspunten

• Voor zijn prijs prima geluidskwaliteit
  • stevig gebouwd
  • redelijk geprijsd

Minpunten

• Bas te prominent aanwezig

stef.deproost
2 mei 2025 Rapporteer Product gekocht

JBL Flip 7 Zwart

Deze draagbare speaker heeft krachtig en helder geluid.
De batterijduur van 14 uur is meer dan voldoende voor lange luistersessies. Het enige nadeel is dat hij niet gekoppeld kan worden met oudere modellen, wat jammer is als je al een bestaand ecosysteem hebt.
Ik raad deze speaker zeker aan voor iedereen die een robuuste, krachtige Bluetooth-speaker zoekt!

Pluspunten

• Langere batterijduur

Minpunten

• Kan niet gekoppeld worden met oudere Flip-modellen
  • laad traag op

Heb jij ook een JBL Flip 7 Zwart?