Round-up - GeForce RTX 5070 Ti Round-up - 8 kaarten van ASUS, Gigabyte, Inno3D en MSI In deze round-up bekijken, testen en vergelijken we acht Nvidia GeForce RTX 5070 Ti-videokaarten. |
In alle geteste benchmarks scoorde deze kaart ruim boven gemiddeld, maar wegens de door Nvidia verplichte 30% minimum fanspeed is deze kaart zeer gehorig in alle situaties. De koeling is goed en de fans gaan niet veel harder tijdens load, maar ze blijven te allen tijde duidelijk hoorbaar, ook tijdens desktop gebruik. In tegenstelling tot sommige alternatieven ontbreekt een silent BIOS om dit probleem te verhelpen.
Voor mensen met tolerantie voor constant fangeluid is dit absoluut een aanrader, het presteert uitstekend ondanks dat het een van de lager geprijsde 5070 Ti's is. Echter wegens de constante 30% fanspeed (die bij dit model bij een relatief hoog RPM uitkomt) heb ik persoonlijk zeer snel besloten dit model te retourneren.
Great card. Temperatures are well controlled and every game can be played at max. After a week cant see anything to complain on.