€ 98,95 bij Belsimpel

Review door de redactie

Door Eric van Ballegoie - Reviewcoördinator 25 april 2025

Amazfit Active 2 en T-Rex 3 - Veel horloge voor weinig geld

De Amazfit Active 2 is een stijlvolle en lichte smartwatch met een zeer lage prijs. Hij biedt meer dan 100 sportprofielen, goede gezondheidsmeting, een helder scherm en een luidspreker voor bellen en gesproken feedback. De batterijduur is prima en het ontwerp is prettig compact. Nadelen zijn de wisselvallige hartslagmeter, beperkte opslag, de wat omslachtige kaartnavigatie en de weinig intuïtief opgezette smartphoneapp. Maar voor minder dan 100 euro ga je geen horloge vinden dat meer functionaliteit biedt. Lees verder »

Reviews door gebruikers

Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
nospam_Z
17 mei 2025 Product gekocht

Amazfit Active 2 Premium, RVS (Zwart)

Mijn eerste smartwatch, dus het was even zoeken; wat kan het, wat wil ik. Wil je alle meldingen van de telefoon ook op de watch? Wil je opgeven wat je gegeten hebt vandaag? Keuzes keuzes.
Alles wat ik zocht dat zit er op: gezondheidsfuncties, slaap en stressanalyses, tijd/datum, stappenteller. klantenkaarten, nfc betalen. Alles prima in te stellen via Zepp app. Er zijn enorm veel gratis maar ook betaalde extras en apps (typisch ,99 tot 1,99 voor een bijzondere wijzerplaat, tot een paar euro voor een extra app).
De kaarten-app is nogal onbeholpen op zo'n klein scherm, ik pak toch liever de telefoon. Maar het zit erop en kost niets extra. Navigatie werkt momenteel overigens alleen via een android telefoon.
Het apparaatje werkt, kosten zijn alleszins acceptabel, twee bandjes (zwart leer en rood siliconen) erbij. Mooie aankoop, voelt degelijk, batterij gaat zomaar 10 dagen mee.

Pluspunten

• enorm veel functionaliteit
  • prijs
  • degelijk
  • koppelt eenvoudig aan iPhone
  • prima app

Minpunten

• de veelheid aan dingen maakt onoverzichtelijk
  • duurt even voordat je hem zo hebt als je wilt

Heb jij ook een Amazfit Active 2 Sport, RVS (Zwart)?