€ 119,- bij Joybuy

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Toon reviews van:

MSI MPG A1000GS PCIE5

Dit is zeker een steal voor de prijs en wat je ervoor krijgt en 1000 watt is meer dan genoeg.

Pluspunten

• Meer dan genoeg watt
  • Gold
  • Goeie prijs

Minpunten

• 1x PCIe 8 pin kabel

MSI MPG A1000GS PCIE5

Zeer degelijke 1000W modulaire voeding met volledige PCIe 5.0/12VHPWR-ondersteuning. De afwerking voelt premium aan en de kabels zijn netjes gesleeved. In gebruik is hij vrijwel geruisloos, ook onder load.
Al met al blij met de aankoop en helemaal voor de prijs waarvoor die in de markt gezet wordt.

Pluspunten

• 1000W
  • Prijs/kwaliteit niveau
  • Volledig modulair met fijne sleeved bekabeling
  • Zero-fan

Minpunten

• Maar 1 PCIe6+2 kabel meegeleverd

MSI MPG A1000GS PCIE5

Het is mooie psu met goede score op psu tierlijst. Componenten zijn van goede kwaliteit en alles is mooi verpakt met leuk tasje voor overgebleven componenten. 0 fanmode en makkelijk installerbaar.

De oudere uitgaves heb je 2 extra PCIE kabels na te bestellen, maar had begrepen dat bij nieuwe versie wordt meegeleverd.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Mooie voeding
  • Goede prijs kwaliteit

Minpunten

• 1x PCIE kabel (lange levertijd)
  • Stugge kabels

MSI MPG A1000GS PCIE5

Ik heb de MSI MPG A1000GS voeding nu enkele weken in gebruik en ik ben er over het algemeen erg tevreden mee. Hieronder mijn ervaringen:

Prestaties

De voeding levert stabiele 1000 W zonder fluctuaties, zelfs onder zware belasting tijdens gamen en render-taken. De +12 V rail blijft constant, wat zorgen voor betrouwbare prestaties.

Geluid en Koeling

De ventilator is stil bij normaal gebruik en begint pas licht hoorbaar te draaien bij zwaardere loads. De semi-passive modus (wanneer de fan pas begint te draaien bij hogere temperaturen) werkt goed, waardoor het systeem rustig blijft.

Connectiviteit

De voeding heeft voldoende kabels voor mijn build, met voldoende PCIe- en SATA-aansluitingen. De kabels voelen degelijk en niet te stijf, wat het kabelmanagement makkelijker maakt.

Bouwkwaliteit en Veiligheid

Fysiek oogt de voeding solide en strak afgewerkt. MSI heeft goede veiligheidsvoorzieningen ingebouwd (OVP/OPP/UVP), wat extra rust geeft bij intensief gebruik.

Pluspunten

• Stabiele 1000 W zonder fluctuaties
  • Stille voeding
  • Goede kabelmanagement

Minpunten

• Geen extra 6+2-pin PCIe kabel of adapterkabel naar meerdere PCIe-8-pins

18 december 2025 Rapporteer

MSI MPG A1000GS PCIE5

Dit product gekocht voor een zeer schappelijke prijs ter vervanging van een 630W psu. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit en de kabels dat erbij zitten, alleen had ik graag nog een tweede pcie kabel gehad. Kabels zijn enorm stijf waardoor kabel management soms wel moeilijk is. Al bij al heel tevreden van!

Pluspunten

• hoge kwaliteit
  • grote capaciteit

Minpunten

• Te weining pcie kabels

MSI MPG A1000GS PCIE5

Degelijke PSU met goede ratings, zeker gezien het wattage erg goed geprijsd. Echter wel een 12vhpwr adapter nodig als ik ooit mijn vorige GPU aan wil sluiten door het gebrek aan 8 pin kabels, maar gelukkig is deze gratis via MSI aan te vragen.

Pluspunten

• 1000W voor goede prijs
  • Gele markering op 12vhpwr kabels
  • Goede ratings (A / Gold|)

Minpunten

• 1x PCIe 8 pin kabel

16 december 2025 Rapporteer

MSI MPG A1000GS PCIE5

De MSI A1000GS is een veelzijdige voeding. Met 1000W is dit ruim voldoende voor de meeste builds en zuinig met zijn 80 Plus Gold efficientie. Echter door gebrek aan een 2e 8pins connector niet heel handig voor de 'niet meest recente' grafische kaarten zoals de 3080.
Ik geef het 4 sterren, want ook al kan je extra 8 pins voedingen bijbestellen, die had MSI er gewoon standaard bij moeten doen.

Pluspunten

• Voelt premium en degelijk aan
  • Modulair
  • Gold rating
  • Stil

Minpunten

• Niet genoeg 8 pins voedingen

16 december 2025 Rapporteer

MSI MPG A1000GS PCIE5

MSI MPG A1000GS — ik heb hem niet zelf grondig getest. Eerdere reviews noemden hoge prijs en maar één 8‑pin PCIe, maar de prijs is nu aantrekkelijk en MSI levert een gratis 12 naar twee 8‑pin kabel, dus die problemen zijn grotendeels opgelost.

Pluspunten

• prijs

Minpunten

• geen

15 december 2025 Rapporteer

MSI MPG A1000GS PCIE5

Goed product voor mijn upgrade naar een betere videokaart. Ideale prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

• 1000W is ruimvoldoende
  • Modulair
  • Zero fan mode

Minpunten

• Geen 16-pins kabel

Best Price to Performance PSU

Ik had dit gekocht omdat ik een 1000W psu nodig had voor mijn pc, voor deze prijs is dit de beste psu die je gaat vinden

Pluspunten

• heel compact
  • price to performance
  • alles past perfect

Minpunten

• Te veel slots

MSI MPG A1000GS PCIE5

Heel krachtige toekomstproof power supply voor een heel goede prijs. Wel oppassen aangezien deze in de doos slechts 1 PCIE 6+2 kabel heeft voor aansluiting op de GPU. Het heeft wel 2 12vhpwr kabels voor aansluiting op nieuwe Nvidia videokaarten.

Pluspunten

• Prijs/kwaliteit
  • Goede kabels
  • 1000W

Minpunten

• Slechts 1 PCIE 6+2 kabel inbegrepen.

MSI MPG A1000GS PCIE5

Mooie PSU voor het geld, je ziet niet vaak een PS voor rond de 100 euro van een fatsoenlijk merk van 1000W! Zeker een combinatie met de aanbiedingen raad ik hem sterk aan. De kabels zijn van prima kwaliteit en waren makkelijk in mijn NZXT H7 case te verwerken. Tevreden over mijn aankoop! Enige minpuntje is dus dat de registratie code voor MSI op een onhandige plek zit.

Pluspunten

• Zero Fan Mode
  • 1000W voor een goede prijs
  • Modulair

Minpunten

• Geen standaard 16-pins kabel
  • Serienummer slecht te vinden als hij al in je case zit...

MSI MPG A1000GS PCIE5

Mooie compacte 1000w atx voeding welke goed uit verschillende reviews kwam. Voornamelijk zeer stil en efficiënt
Door cybernetics met goud beoordeeld kwa efficiëntie en met A voor geluid.

De 2x 12v 2x6 pins aansluitingen zijn vrij uniek voor wie dat nodig heeft. (Er is gelukkig een actie waarbij een extra 16-pin naar dual 8-pin adapter cable te verkrijgen is voor wie dat toch nodig heeft)

Mooie soepele kabels zodat deze makkelijk weg te werken zijn.
Tijdens een actie met steamtegoed en gratis game was de prijs ook zeer scherp.

Pluspunten

• Goede kwaliteit
  • Stil
  • Mooie soepele kabels
  • Gunstige prijs

Minpunten

• Maar 1 pcie 8 pin kabel (gratis extra kabel aan te vragen)

12 december 2025 Rapporteer

MSI MPG A1000GS PCIE5

Prima verpakking, alle kabels voelen stevig aan met goede behuizing. Vooral verbaasd over de lage prijs, ben wel benieuwd hoe het in de lange termijn nog steeds zo goed doet.

Pluspunten

• Fantastische prijs
  • Stil
  • Goede behuizing

Minpunten

• Onduidelijk welke versie je moet hebben (er is een "II" versie")

12 december 2025 Rapporteer

MSI MPG A1000GS PCIE5

Goede degelijke voeding, kabels voelen goed aan.
Voeding is stil, alleen jammer van de missende PCE6+2 kabel. Verder voor deze prijs een topdeal

Pluspunten

• Stil
  • Modulair
  • Stevig

Minpunten

• Niet genoeg PCE 6+2 Kabel om oude videokaart aan te sluiten

10 december 2025 Rapporteer

MSI MPG A1000GS PCIE5

Goede PSU voor een degelijke prijs, heeft het meeste wat je kan verwachten. Modulair, stil en toekomstgericht, wel duidelijk gericht op Nvidia videokaarten.
Er zit maar een enkele 6+2 PCIe kabel bij, maar je kan bij MSI gratis een extra adapter kabel aanvragen na registratie.

Pluspunten

• Volledig modulair
  • Vrij stil

Minpunten

• Maar 1 kabel voor klassieke GPU

7 december 2025 Rapporteer

MSI MPG A1000GS PCIE5

De MSI MPG A1000GS PCIE5 is een uitstekende voeding met krachtige en stabiele prestaties. De kabels zijn van goede kwaliteit en de voeding werkt zeer stil. Dankzij de PCIe 5.0-ondersteuning is ze ideaal voor moderne grafische kaarten. Installatie was eenvoudig en alles werkt perfect.
Een echte aanrader voor iedereen die een betrouwbare en krachtige PSU zoekt!

Pluspunten

• Performance
  • Qualité de la marque
  • PCIE5

Minpunten

• /

6 december 2025 Rapporteer

MSI MPG A1000GS PCIE5

Zeer stevige power supply, ziet er netjes uit en heeft een no fan knop om de fan mee uit te zetten, wat hem enorm stil maakt.

Hij had misschien iets meer PCIE kabels mogen hebben voor degene die dat nodig hebben.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Stil
  • No fan knop

Minpunten

• Had meer PCIE poorten mogen hebben

5 december 2025 Rapporteer

MSI MPG A1000GS PCIE5

Degelijke PSU, die vrij zuinig is. Heeft een stille fan en genoeg vermogen voor high-end builds. Na installatie bleek echter dat de 16-pin 12VHPWR naar 2x 8pin Pcie-kabel ontbrak in de doos (die ik wel nodig heb in mijn 6700XT). Gelukkig kan je deze gratis op laten sturen via de MSI site, wat hun verantwoordelijkheid erkent en de service-score duidelijk omhoog brengt.Minpunt: had die kabel standaard al moeten zitten. Maar dankzij de soepele afhandeling toch tevreden.

Pluspunten

• Erg stil dankzij Zero-fanmode
  • Goede service van MSI dat ze missende kabel nazenden
  • Goed en veilig verpakt

Minpunten

• Kabel had er al bij moeten zitten, maar goed opgelost zo

MSI MPG A1000GS PCIE5

Nieuwe PSU van MSI met hoogwaardige onderdelen. Krijgt een A op de nieuwe PSU tier list. Zeker met de recente praat daling een erg competitieve power supply om te kopen. Wel jammer van de aansluitingen voor GPU’s. Mocht je een AMD kaart willen aansluiten heb je een adapter nodig om op de 12VHPWR slot aan te sluiten.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Goed verpakt en volledig modulair
  • 0 fan mode

Minpunten

• Maar 1 extra PCI-E 8 pin aansluiting, en maar liefst 2x 12VHPWR aansluitingen

MSI MPG A1000GS PCIE5

De MSI A1000GS heeft me echt positief verrast. Hij voelt stevig aan, start snel op en draait zonder moeite zwaardere taken. Wat ik vooral fijn vind, is hoe stil en koel hij blijft, zelfs bij intensief gebruik. Gewoon een betrouwbare, snelle machine waar je meteen plezier van hebt. Zeker een aanrader.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit

Minpunten

• geen

19 april 2025 Rapporteer

MSI MPG A1000GS PCIE5

Onlangs mijn nieuwe setup gemaakt met deze voeding. Ik heb gekozen voor dit model vanwege het nadrukkelijke compatibility met de nieuwste generatie GPU's. Ik wilde mijn build nog voorzien van cablemod items, maar de meegeleverde kabels zijn "gesleeved" en dat is voor mij al voldoende. De meegeleverde tas is een leuke gimmick om restanten te bewaren, maar niet persé nodig.

Al met al ben ik zeer tevreden met de MSI MPG A1000GS PCIE5. Het is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stille en krachtige voeding die klaar is voor de nieuwste GPU's.

Pluspunten

• Volledig modulair
  • Bijgeleverde kabels zijn al vrij mooi
  • Zero fan mode knop

Minpunten

• Geen

Heb jij ook een MSI MPG A1000GS PCIE5?