Top keuze voor een midrange build.
Gewoon een prima keuze voor de meeste builds denk ik
Beweegreden voor review: MSI shout out actie
Prima voeding voor een goede prijs! Is (zoals andere aangeven) niet de stilste, maar voldoet verder prima! Modulaire kabels maken installatie makkelijk
De MSI MAG A850GL PCIE5 II bevalt erg goed. Hij is stil, voelt stevig aan en heeft een native 12V-2x6 kabel voor moderne GPU’s. Installatie was eenvoudig en tot nu toe geen coil whine of problemen. Gewoon een solide en stille 850W voeding voor een goede prij
Dit is echt een topvoeding. Hij levert ruim genoeg vermogen voor mijn RX 9060 XT en houdt alles stabiel, ook tijdens zware gaming-sessies. Het modulaire ontwerp is superhandig — je gebruikt alleen de kabels die je nodig hebt, dus de binnenkant van je pc blijft mooi opgeruimd. De voeding is over het algemeen stil, al hoor je soms een lichte zoem of ventilatorgeluid als de pc flink aan het werk is. De bouw voelt degelijk aan, en dankzij de 80 Plus Gold-certificering is hij ook nog eens energiezuinig.
Doet wat het moet doen.
Prima voeding mooie prijs
Het is een degelijke voeding. Hij is volledig modulair, lekker compact, en ondersteunt PCIe 5.0 en ATX 3.0, dus hij is klaar voor moderne GPU’s en systemen. Hij blijft onder belasting redelijk stil. De kabels zijn plat, netjes afgewerkt en makkelijk te managen.
Dit product is qua prijs kwaliteit verhouding erg goed.
hij ziet er mooi uit en fijn dat je zelf kan bepalen welke kabels je nodig heb en welke je later kan toe voegen
Het product was makkelijk te bestellen op de site en heb daarna geen problemen meer gehad. Ook is het heel makkelijk te installeren, alleen een beetje sukkelen met de kabels. Het was voor mij de eerstes keer dat ik een pc in elkaar stak, maar het ging nog redelijk vlot.
Goede voeding voor een goede prijs.
Een zeer goede voeding die aan al mijn verwachtingen voldoet. Hij werkt naadloos samen met moderne hardware en is dankzij de PCIe 5.0-connector klaar voor de nieuwste grafische kaarten. Dankzij de efficiëntie van 90% (80 PLUS Gold) verbruikt je computer minder energie, wat goed is voor zowel je portemonnee als het milieu. Het compacte formaat maakt een eenvoudige installatie in diverse behuizingen mogelijk.
Sterke PSU
veel opties voor een kleine prijs
Goede, kwalitatieve modulaire voeding, kabels makkelijk aan te sluiten en genoeg aansluitingen voor gemiddelde gebruiker.
Dit is een goed product voor de prijs hij is stevig en voelt zwaar, ook uitstekend verpakt zat geen krasje op toen die binnen kwam. En als een bonus zit er ook nog een tasje bij om je kabels op te bergen.
Top PSU.
Zeer goede PSU voor deze prijs. Ik gebruik hem nu al een kleine maand en tot nu toe geen enkel probleem mee gehad. De bijgeleverde kabels voelen zeer sterk aan.
Heel blij met deze voeding voor mijn eerste game pc
De installatie van de voeding ging erg makkelijk. Ik koos voor het model omdat het toekomstbestendig is en stil en energiezuinig werkt. De voeding voldoet aan mijn behoefte: stil, krachtig en betrouwbaar. Sterke punten zijn de modulaire kabels en de stille werking. Mijn minpunt is dat de meegeleverde kabels soms wat stug zijn. Het product is een prima prijs-kwaliteitverhouding en zeker een aanrader.
Ik gebruik de MSI MAG A850GL PCIE5 II nu een tijdje en ben er erg tevreden over. Het is een fijne power supply om mee te bouwen: alles voelt degelijk aan en de kabels zijn makkelijk weg te werken, wat het bouwen van mijn pc soepel liet verlopen.
Tijdens gebruik heb ik geen enkel probleem ervaren. De voeding levert stabiele prestaties en werkt zoals je mag verwachten, ook onder load. Daarnaast is de power supply erg stil; zelfs tijdens gamen of zwaardere taken hoor je hem nauwelijks, wat voor mij een groot pluspunt is.
Al met al een betrouwbare en stille voeding die doet wat hij moet doen. Zeker een goede keuze als je op zoek bent naar een kwalitatieve PCIE 5.0 power supply.
Goede powersupply. Voor mijn eerste pc werkt hij perfect. Geen minpunten. Aanrader
Deze voeding is stil, heeft een hele lijst aan awards. Maar presteert ook nog eens goed. Beter dan verwacht. Vooral de stilte is iets dat aangenaam is. En zelfs onder volledige load zijn de waardes prima. En bijna niet te horen.
Prima product voor de prijs had alleen wat stiller gemogen
Dit is een prima voeding voor mijn eerste build. Ook een prima prijs
Prima voeding, met Black Friday goeie deal voor dit product.
Een super goede PSU,
Heb hem gekocht bij Megekko en hij doet het super de PSU is still heeft goede capaciteit voor zijn prijs en heb er geen problemen mee en fijn dat hij modulair is. Echte aanrader
Goed product was snel in me pc gezet. Kwaliteit voelde goed aan en had veel verschillende kabels
Goede voeding voor een goede prijs. Modulair met veel verschillende mogelijkheden en aansluitingen. Goede keuze voor een midrange pc.
ik heb laats mijn nieuwe pc gebouwd en nergens problemen me gehat en de PSU ging heel gemakkelijk in mijn behuizing.
Mooi product voor een goede prijs!
Een goed product voor de prijs.
Het is een goede prijs/kwaliteit!
Niets op aan te merken, voelt solide.
Ik heb deze PSU nu een tijdje in mijn systeem zitten en hij bevalt verrassend goed. Het installeren was makkelijk, vooral omdat alles modulair is en je dus geen onnodige kabels hoeft weg te proppen. Wat mij vooral opviel, is hoe stil hij blijft. Zelfs tijdens gamen hoor ik hem eigenlijk niet boven de rest van mijn pc uit. De meegeleverde kabel voor moderne GPU’s is handig, geen gedoe met adapters. Ook blijft alles lekker koel en stabiel, geen rare piekjes of geluiden. Voor deze prijs voelt het gewoon als een betrouwbare, nette voeding waar je verder niet naar om hoeft te kijken. Precies wat ik wilde.
Goed product voor de prijs die je betaalt, prima voeding voor je mid tot high range build.
Prima PSU van een goed merk. Goede prijs/kwaliteit verhouding en doet wat het moet doen.
Heb deze PSU nu een kleine twee weken en het is precies zoals geadverteerd, presteert goed! Was ook redelijk makkelijk te installeren. Daarnaast is de PSU volledig modulair en heeft die ook genoeg vermogen voor mijn GPU. Hij is niet stil, maar zeker ook niet te luid. Heb de PSU gehaald op Megekko, daar was die scherp geprijsd. Al met al, prima product en ben er erg blij mee!
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
Deze voeding gekocht voor een nieuwe build met een RX 9070 XT en hij doet precies wat hij moet doen. Stabiel, krachtig en geen enkel probleem onder load. De PCIe 5-kabel is een fijne toevoeging en maakt de build netjes. Kabels zijn wel wat stug, maar eenmaal geplaatst is dat geen issue meer. Voor deze prijs echt een top aankoop.
Product is zoals geadverteerd, degelijke modulaire voeding die onder lage load vrij stil is. De GPU kabel heeft een extra hoesje zodat die er net wat "mooier" uitziet dan de andere kabels