€ 99,99 bij bol Plaza

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

Ik kocht deze powerbank in mei en gebruik hem sindsdien regelmatig tijdens reizen. De capaciteit is uitstekend: mijn laptop kan ongeveer 1,5 keer volledig worden opgeladen, of één keer tijdens gebruik. Een iPhone laad ik tot vier keer op, en tijdens een kampeertrip kon ik ook de toestellen van vrienden bijladen. Het display geeft duidelijke informatie over laadstatus en snelheid, en de ingebouwde USB-C-kabels zijn bijzonder handig. De powerbank laadt zelf zeer snel op, meestal binnen een uur wanneer hij voldoende gekoeld wordt. De bouwkwaliteit voelt robuust aan en het toestel schakelt zichzelf uit bij oververhitting. Groot pluspunt: je mag hem gewoon meenemen in het vliegtuig, want hij valt binnen de toegestane limieten. Enige nadeel is het formaat, waardoor je hem best in een rugzak meeneemt. Toch is dit veruit de beste powerbank die ik ooit heb gehad. Absoluut een aanrader.

Pluspunten

• Hoge bouwkwaliteit en betrouwbare beveiliging tegen oververhitting
  • Laadt een laptop tot ongeveer 1,5 keer op
  • Handige ingebouwde kabels, waaronder een intrekbare USB-C
  • Snel opnieuw op te laden (±1 uur bij voldoende koeling)
  • Informatief display met laadstatus en laadsnelheid
  • Kan meerdere toestellen tegelijk opladen (tot 4)
  • Grote capaciteit: een iPhone ca. 4 keer volledig opladen
  • Ideaal voor reizen, festivals en kamperen

Minpunten

• Aanzienlijk formaat en gewicht, past niet in een broekzak
  • Snelladen van de powerbank zelf vereist voldoende koeling

24 februari 2025 Rapporteer
Product gekocht

Anker Power Bank (25K, 165W)

Voor lange vluchten zocht ik een nieuwe powerbank die zowel mijn steamdeck als mijn iPad kon opladen. De powerbank voldoet ruim met 165W totale output. Daarnaast scheelt het een hoop gedoe met kabels doordat de powerbank ingebouwde kabels heeft.
De powerbank is wel iets prijziger en de "kabel-leash" is soms niet helemaal praktisch. Maar anders dan dat kan ik hem zeker aanraden.

Pluspunten

• Hoge totale output en snel opladen
  • 2 ingebouwde kabels
  • Display met informatie
  • Relatief licht voor de capaciteit

Minpunten

• Relatief duur t.o.v. de capaciteit
  • Duurzaamheid kabels onbekend.
  • Leash kabel in de praktijk niet heel praktisch

Heb jij ook een Anker Power Bank (25K, 165W)?