€ 263,- bij bol

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

Vanaf het moment dat ik de MSI X870 Gaming Plus uit de doos haalde, was ik onder de indruk. Het moederbord ziet er niet alleen strak en professioneel uit, maar voelt ook ontzettend solide aan. De combinatie van zwart met grijze accenten geeft het geheel een premium uitstraling die perfect past in builds met RGB-verlichting.

De installatie verliep vlekkeloos. Zelfs voor minder ervaren pc-bouwers is het goed te doen dankzij de duidelijke en overzichtelijke handleiding. Alles is netjes gelabeld, van de RAM-sloten tot de M.2 en PCIe-aansluitingen. Hierdoor zat alles binnen no-time in elkaar, zonder stress.

Pluspunten

• PCIe 5.0 en meerdere NVMe-sloten
  • Stevige bouwkwaliteit en premium design
  • Msi bios is perfect, ook voor x3d chips
  • Flinke Vrm heatsinks

Minpunten

• Slechts 1 USB 3.0-header
  • MSI Center software werkt erg slecht/niet
  • Extra pcie power aparte plek

Het moederbord ziet er echt goed uit en voelt aan als een hoogwaardig product. De bouw voelt stevig aan en het ontwerp is strak, waardoor het er premium uitziet. De handleiding die bij het moederbord wordt geleverd, is supergemakkelijk te lezen, zelfs voor nieuwe pc-bouwers, wat geweldig is omdat het helpt om het installatieproces soepel en stressvrij te laten verlopen. Het legt alles duidelijk uit, zodat je niet hoeft te raden waar dingen naartoe moeten.

Pluspunten

• Veel nvme poorten
  • Pcie 5.0
  • Voelt erg premium
  • Goed verpakt

Minpunten

• Geen

3 april 2025 Rapporteer
Product gekocht 0

Mooi moederbord voor zowel zwarte als witte build. Goede featureset (USB 4.0). Makkelijk te installeren.

Pluspunten

• Goede bouwkwaliteit
  • Ziet er strak uit (in een witte kast)
  • Makkelijke installatie
  • USB 4.0 aansluiting

Minpunten

• Geen RGB op bord aanwezig (wel aansluitingen)

1 augustus 2025 Rapporteer

MSI X870 GAMING PLUS WIFI

Werkt zoals het hoort, plug en play basically, WiFi drivers zijn ook te downloaden indien geen bekabeld internet aanwezig is.

Memory QVL heeft zelfs 2 maanden oude RAM modules.

Enige nadeel is dat de MSI Mystic light software niet wil installeren in MSI center.
Met SignalRGB kan ik de RGB wel bedienen.

Ook als je de USB stick met bios update in de bios flash poort laat zitten loopt de PC vast bij reboots, met de powerknop kan je die dan terug uit en aanzetten en dan start die wel. Oplossing is USB uit de PC halen ;)

Pluspunten

• Werkt zoals het hoort
  • Snelle WiFi
  • Arctic Freezer II compatibel
  • Memory QVL up to date

Minpunten

• MSI software werkt slecht

MSI X870 GAMING PLUS WIFI

Een mooie moederbord voorzien van alle opties die je op dit moment maar kan wensen. Ik had hem voor de zéér schappelijke prijs van 239,00.

Pluspunten

• Ziet er mooi uit zonder kinderachtige RGB
  • Voldoende m2 sloten
  • Maar liefst 4 PCIEx16 sloten (1x 5.0 en 4.0 en 2x 3.0)
  • Wifi 7
  • Snelle IO poorten
  • Schappelijke prijs

Minpunten

• geen

MSI X870 GAMING PLUS WIFI

Goed moederbord voor de prijs, allernieuwste features en compatibiliteit met andere componenten. Minpunt was dat er alleen een front aio kabel was terwijl mij pc case twee nodig had. Voor het rest was het een perfecte onderdeel voor mijn nieuw build.

Pluspunten

• Mooi design
  • Veel features (nvme poorten, pcie 5.0 etc.)
  • Makkelijke installatie

Minpunten

• Maar 1 front aio poort

MSI X870 GAMING PLUS WIFI

Ik heb dit moederbord gekozen voor mijn eerste PC build, het is van goede kwaliteit en zwart past zeker bij mijn thema. Gen5 PCIE en M.2 is zeker een pluspunt.

Pluspunten

• Handige online handleiding
  • Veel USB aansluitingen
  • Support voor de nieuwste processoren
  • Gen 5 PCIE en M.2

Minpunten

• Geen RGB

11 februari 2025 Rapporteer

MSI X870 GAMING PLUS WIFI

Prima prijs voor wat je krijgt. Voldoende slots voor je nvme drives. Goede heatsinks en als bonus ziet het er ook nog zeer goed uit.

Pluspunten

• Goede kwaliteit
  • Ziet er goed uit

Minpunten

• N/A

Heb jij ook een MSI X870 GAMING PLUS WIFI?