Reviews door gebruikers

supersaiyan Newbie
3 maart 2025 Rapporteer Product gekocht

Xiaomi 15 Pro, 16GB ram, 1TB opslag Grijs

Mooie telefoon met super accu en uitstekende camera's. Heb hem nu 2 maanden en ben er erg blij mee.
In China gekocht bij een Xiaomi winkel. De Chinese ROM ondersteund alleen Chinese talen en Engels. Maar zelfs in het Engels mist hier en daar soms een vertaling in een app of instelling (en ik kan geen Chinees), maar daar valt mee te leven.
Zoals verwacht veel bloatware, echter was ik positief verrast over de functionaliteit van sommige standaard apps zo vond ik de rekenmachine en kompas/waterpas een stuk beter dan de Googles varianten.
Zeker qua hardware een flinke upgrade vanaf mijn Samsung S10.

Pluspunten

• Batterij duur (2-3 dagen)
  • Camera's met 10x zoom
  • Mooi groot scherm
  • Luidspreker klinkt goed en hoog volume voor een telefoon
  • Veel vrijheid in OS vormgeving. Standaard is die ingesteld als een iPhone met gestures maar kan hem aanpassen naar Samsung/Android vormgeving

Minpunten

• Chinese rom waar hier en daar nog een vertaling mist in apps of instellingen
  • Bloatware (hoewel sommige Xiaomi standaard apps beter zijn dan standaard Google apps; zo is rekenmachine en kompas/waterpas erg handig)
  • Ligt redelijk zwaar in de hand
  • Geen eSim

Heb jij ook een Xiaomi 15 Pro, 12GB ram, 256GB opslag Wit?