Wat een apparaat. Heel mooi agrb verlichting. Allemaal zelf in te stellen. Makkelijk te monteren. Heb voor deze koeler gekozen vanwege een goeie koeling voor mijn amd ryzen i9 processor.
Eerste keer dat ik mijn eigen PC heb gebouwd. De instructies waren duidelijk en voor ik het wist was de cooler op mijn processor geplaats. Mijn processor blijft tijdens zware spellen goed gekoeld. Daarnaast is het een mooie cooler om naar te kijken. Goede prijs kwaliteit verhouding!
Heel knappe stille CPU waterkoeler. Past perfect in mijn Asus Tuf Gaming GT502 case, identieke kleuren als de meegeleverde fans van de case.
Heel goede koeling voor mijn R7 9700X.
Heb deze nu net gekocht, en geinstalleerd en hij bevalt prima, koelt goed! Enigste nadeel tot nu toe is dat je niet tegelijk GPU / CPU temperaturen kunt uitlezen vanaf het scherm. Je kan ze wel schakelen om en om.
Alles zit goed verpakt en de onderdelen waarnaar in de handleiding wordt verwezen, zijn makkelijk te vinden. Ook is het makkelijk te monteren en het ziet er uiteindelijk prachtig uit.
Keurig Asus kwaliteits product
Voor een upgrade van mijn systeem op zoek naar een nieuwe CPU koeler. Voorheen alleen gebruik gemaakt van luchtkoeling, maar nu voor deze waterkoeling gekozen omdat het erg scherp geprijsd was en er wat cashbacks waren.
En wat ben ik blij dat ik hiervoor gekozen heb! In combinatie met de 9700X processor komt het niet boven de 82°C uit onder volledige load. Ook de installatie was erg gemakkelijk met meegeleverde brackets. Ik ben erg onder de indruk dat zo'n klein apparaatje de boel zo goed kan koelen. Wat ook erg fijn is, is dat de koelpasta al aangebracht is.
Super fijn product dat ik zeker kan aanbevelen!