€ 151,46 bij Amazon.nl

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Testpanel +2

Er is heel veel te tweaken aan de LG TONE Free T90s. Mede dankzij de uitgebreide app en ondersteunde standaarden verwacht ik dat bijna iedereen wel tevreden kan zijn met het geluid. Dat vond ik indrukwekkend goed (behalve bij wind). Zowel voor kantoorgebruik als muziek tijdens een wandeling was ik positief verrast over de kwaliteit.

Pluspunten

• Prachtig geluid
  • Connectiviteit ( stabiel / meerdere apparaten tegelijk)
  • Comfortabel
  • Compact / praktisch

Minpunten

• Noise canceling met wind niet optimaal
  • Geluid microfoon goed verstaanbaar, maar wat vervormd

Testpanel +2

Goed geprijsde oortjes met veel functionaliteit en het belangrijkst: een mooi en helder geluid.

De LG TONE Free T90S bieden veel functionaliteit zoals dolby atmos, dolby headtracking, active noise-cancelling en multi-point connectiviteit voor een prima prijs.
De oortjes zitten stevig, zijn eenvoudig te bedienen via de bijbehorende app en geven (mede door de dolby atmos ondersteuning) een mooi en helder geluid bij het luisteren van muziek en kijken van films.

Het via bluetooth koppelen van de oortjes met een telefoon of laptop is kinderlijk eenvoudig. En voor apparaten zonder bluetooth wordt er een handige USB-C naar jack kabel meegeleverd.

De noise-cancelling is niet de beste die ik ooit heb gehad, maar het staat zijn mannetje in de meeste scanarios.

Al met al raad ik deze oortjes zeker aan voor mensen die zoeken in de 150-200 euro price-range.

Pluspunten

• Mooi helder geluid
  • Veel functies voor de prijs
  • Multi-point ondersteuning voor naadloze schakeling tussen apparaten
  • Goede accuduur

Minpunten

• Noise cancelling kan beter
  • Microfoon geluid bij aansluiten via jack niet super
  • Updaten duurt lang

11 november 2024 Rapporteer
Testpanel +1

Ik vind de LG Tone niet slecht maar ook niet echt er met kop en schouders boven uit steken, geluid is goed maar niet fantastisch, feature set is uitgebreid maar voor mij persoonlijk is niet alles even interessant.
Van een aantal features vind ik dat je deze mag verwachten in deze prijsklasse zoals multi-pairing, ANC en IPX4

Features is en blijft een lastig iets, als je op zoek bent naar specifieke features zijn deze tws zeker het overwegen waard maar gezien hoe ik er gebruik van maak en vooral wat ik niet doe vind ik de LG Tone net iets te duur met een huidige prijs van 169 euro.
Conclusie, ik zou mijn huidige tws er niet voor inruilen ondanks de iets hogere draagcomfort.

Pluspunten

• Draagcomfort
  • Geluidskwaliteit
  • Feauture set

Minpunten

• Design (moeilijk vastpakken)
  • Prijs

15 september 2024 Rapporteer
Testpanel +1

Lichte oortjes die goed op z'n plek blijven zitten. Meerdere keren in de sportschool gebruikt en ze verschoven geen millimeter. Normaal gesproken gebruik ik de Airpods Pro en het geluid van deze LG's doet daar niet voor onder. Als je fietst terwijl het waait (wat nog wel eens gebeurd, hier in NL) valt vrijwel het hele geluid weg. Dat is zonde, want verder bevallen deze oordoppen uitstekend. Met name de batterijduur is erg goed, in mijn geval zijn ze zo'n 12 uur meegegaan en ik hoef ze nog steeds niet op te laden.

Pluspunten

• Makkelijk te koppelen
  • Batterijduur is erg goed
  • Helder geluid
  • Blijven goed zitten

Minpunten

• App nodig om alle functionaliteiten te gebruiken
  • Microfoon had beter gekund

Heb jij ook een LG TONE Free T90S (Wit)?