Gemiddelde gebruikersscore
De Antec C8 Wood is stijlvol en ruim, maar het glas brak bij aankomst, dus 4 sterren.
Mooie ATX pc kast met voldoende ruimte voor je Game Pc hardware. Full Size waterkoeling kan zowel bovenin, onderin of aan de zijkant. De kast is zonder een schroefje los te hoeven draaien open te maken wat voor mij een groot pluspunt is..
Gekocht voor +- €170, forse prijs dus. Ik heb deze variant specifiek gekocht voor het design en de verwachting dat ik de komende 10 jaar (hopelijk) niet hoef te vervangen. Voor die prijs jammer dat er geen casefans bij zitten, ondanks dat ik mijn eigen fans had aangeschaft.
Ik kom van een ITX-behuizing, dus ik heb erorm veel ruimte over vanwege het kleine moederbord. Installatie van nieuwe 360mm waterkoeling was prima te doen. Verticale GPU plaatsen ook geen probleem (7900xt reference). Eerste impressie van temperaturen van mijn 7900xt en 5800x3d zijn goed, met 6 intakefans, 1 exhaust achter en 3 exhaust boven voor de waterkoeling. Dat is natuurlijk een ander verhaal dan een ITX-behuizing die relatief slecht koelde (NZXT h210i).
Er zit veel ruimte achter het moederbord om alle kabels kwijt te kunnen, ik heb een fan hub en een usb hub op de plek waar de HDD-case normaal zit.
Waar een boel 'dual-chamber' cases recent richting de 150 euro gaan, is deze Antec verfrissend betaalbaar uitgebracht.
Airflow is uitstekend, met ruimte voor 140 mm fans onder, boven en achter, en dan nog genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een 360 m radiator aan de zijkant met een push-pull setup.
Doordat alle panelen eraf kunnen en er geen 'hoekpilaar' is linksvoor, is het een zeer vriendelijke case om in te werken.
De afwerking is goed maar misschien een beetje simpel. Zeker wat betreft opties voor cable-management.
Was op zoek naar een case voor mijn hobbykamer. Mijn thema is hout met zwarte accenten. De Fractal North was een degelijke alternatief geweest, maar vond de uitstraling van de Antec C8 Wood toch beter bij mij passen. Aangezien ik vrij veel RGB gebruik bij mijn setup was dit de duidelijke keuze.