AMD Software

Prijs
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
2
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
yekurtal 18 januari 2013

AMD Software

Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Functionaliteit Score: 4
Prestaties Score: 4
Systeemeisen Score: 4
Gebruiksvriendelijkheid Score: 3
Installatiegemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 304087Newbie 27 mei 2012

AMD Software

Ondersteuning Score: 2
Stabiliteit Score: 3
Functionaliteit Score: 3
Prestaties Score: 4
Systeemeisen Score: 4
Gebruiksvriendelijkheid Score: 2
Installatiegemak Score: 3

Eindoordeel

Score: 3
StormRider 26 april 2012

AMD Software

Ondersteuning Score: 5
Stabiliteit Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Prestaties Score: 4
Gebruiksvriendelijkheid Score: 5
Installatiegemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
DarkIJ 25 april 2012

AMD Software

Prijs Score: 4
Ondersteuning Score: 5
Stabiliteit Score: 3
Functionaliteit Score: 4
Prestaties Score: 4
Systeemeisen Score: 4
Gebruiksvriendelijkheid Score: 4
Installatiegemak Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Perkouw 16 februari 2012

AMD Software

Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Stabiliteit Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Systeemeisen Score: 5
Gebruiksvriendelijkheid Score: 5
Installatiegemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
db87 24 januari 2012

AMD Software

Ondersteuning Score: 3
Stabiliteit Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Prestaties Score: 3
Gebruiksvriendelijkheid Score: 4
Installatiegemak Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Anoniem: 429466Newbie 28 december 2011

AMD Software

Stabiliteit Score: 4
Prestaties Score: 4
Gebruiksvriendelijkheid Score: 4
Installatiegemak Score: 3

Eindoordeel

Score: 3
larsiano 25 december 2011

AMD Software

Ondersteuning Score: 3
Stabiliteit Score: 4
Functionaliteit Score: 4
Prestaties Score: 3
Systeemeisen Score: 4
Gebruiksvriendelijkheid Score: 4
Installatiegemak Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
madmaxnl 17 maart 2011

AMD Software

Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Stabiliteit Score: 5
Functionaliteit Score: 3
Prestaties Score: 4
Systeemeisen Score: 5
Gebruiksvriendelijkheid Score: 5
Installatiegemak Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een AMD Software?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee