Reviews door gebruikers

Toon reviews van:
KGB007
14 maart 2009 Rapporteer

Antec Performance One Mini P180 (Zwart)

Dit is mijn eerste review dus wellicht enige coulance . Tips en adviezen zijn van harte welkom. Inleiding Na een tijdje bezig te zijn geweest om met verouderde hardware een mini-thuisserver te bouwen heb ik de beslissing genomen om wat verder te gaan. De Gigabyte case die ik gebruikte voor dit doeleinde voldeed niet aan mijn wensen. De harde schijven worden direct in/op het frame gemonteerd wat resulteerde in een resonantie in mijn kamer. Ik heb van Scythe nog rubbers gehaald maar door het screwless design van mijn kast kon ik deze niet ideaal ophangen en daarbij vond ik €9,- voor een setje rubbers die ik nodig heb voor een tweede harde schijf teveel van het goede. Op zoek naar een nieuwe kast. Waarom deze kast Mijn...

Pluspunten

• Strak uiterlijk, goede afwerking.
  • Veel 3,5" bays voor een mini-atx.
  • Makkelijke installatie (moederbord uiteindelijk ook).
  • Rubbers voor geluidsdemping (zowel de schijven als de voetjes).
  • Potentieel goede koelingsmogelijkheden (niet getest).
  • Compleet geleverd (schroeven etc.)
  • Goed kabelmanagement.

Minpunten

• Voeding moet "op zijn kop" geïnstalleerd worden (mogelijke kabelproblemen)
  • Frontpaneel moest eraf voor verwijderen metalen plaatje.
  • Deurtje voelt niet heel stevig.
  • (Prijs voor sommigen)
  • Geen fire-wire aan de voorkant.

Bjornmeijer935
2 september 2009 Rapporteer

Antec Performance One Mini P180 (Zwart)

Gebruikte hardware: Voeding: OCZ StealthXSteam 700W Moederbord: Asus Rampage II GENE Processor: Intel Core i7 920 Koeler: Xigmatek Achilles met S1366 Bolt thru kit Geheugen: 3GB OCZ Value LV 1333Mhz CL9 Videokaart: Sapphire HD4890 Toxic Gamestar 1GB HDD: Hitachi Deskstar 640GB, Seagate Barracuda 500GB Optisch: BenQ DVD-ROM Inleiding: Ik heb recent mijn oude systeem verkocht omdat ik een handzamere en stillere kast wou, zodoende heb ik deze kast gekozen. De doos: De Mini P180 zat veilig weggeborgen in de stevige kartonnen doos, de Behuizing werdt beschermd door 2 schuimblokken met dun karton aan de binnenkanten. Op de doos zelf staat het vol met de P180 al geeft dit wel een verkeerd beeld van hoe de kast er nou echt...

Pluspunten

• Voelt stevig aan
  • 200mm fan met fan controller
  • Heeft 2 compartimenten
  • Simpel maar stijlvol ontwerp
  • Resoneert niet
  • Binnen en buitenkant goed afgwerkt
  • Is stiller dan een normale kast
  • Deurtje heeft een dubbel scharnier
  • Onderste bracket kan met een fan gebruikt worden met enige aanpassingen

Minpunten

• Deurtje is niet erg stevig
  • Power & reset knop zit achter het deurtje
  • Vol formaat mATX past maar net
  • Onderste bracket kan niet gebruikt worden met een kaart die langer is dan 22 cm
  • 120mm fan vrij luidruchtig
  • Bovenste 5.25 bay is niet geschikt voor sommige optische drives

bob harley
10 mei 2012 Rapporteer

Inleiding:
2 jaar geleden deze kast gekocht bij de pc zaak waar ik toen werkte voor een zeer schappelijke prijs van €75 euro.
Dat is een zeer mooie prijs voor zo'n luxe kast, vooral naast de coolermaster cm690 die ik voor ongeveer de zelfde prijs heb gekocht.
Geluid, of beter gezegd geen geluid:
Deze kast zit vol met dempende lagen en weet ik wat niet om hem zo stil mogelijk te laten ronkelen.
En dat is goed gelukt, als je het een beetje slim aanpakt kan je deze in de slaapkamer zettten en zal je er niet wakker van liggen.
Accessoires:
Er zitten 2 fans bij, eentje van 12cm achter en eentje van 20cm bovenin.
Deze zitten beide aangesloten op rpm knopjes aan de achterkant zodat je kan switchen tussen 3 snelheiden.

Pluspunten

• 2x fans meegeleverd
  • Mooi zwart gespoten binnen en glans buiten.
  • Mooi afwerking + afronding scherpe randen.
  • Zeer stil
  • Veel accessoires

Minpunten

• Geen mb tray
  • Voeding opening niet onder voeding(wat de voeding niet ten goede komt)
  • RPM knopjes fans achterop de kast

-Tom
13 mei 2010 Rapporteer

Antec Performance One Mini P180 (Wit)

Bouwkwaliteit en afwerking 5/5 Het eerste wat opvalt aan de Antec P180 Mini, is dat hij erg stevig aanvoelt. De side panels voelen erg robuust en worden makkelijk verwijderd door middel van thumbscrews aan de rechterkant, en gewone schroeven aan de linkerkant. Zoals enkele andere kasten is de Antec P180 Mini voorzien van een front door welke 270 graden kan draaien. Erg praktisch wanneer je de drives constant gebruikt. Overigens hoeft de deur niet open te staan om gebruik te maken van de e-Sata poort, de twee USB aansluitingen en de 2 3.5" audio jacks. Aan de achterkant tref je twee schakelaars aan. Deze zijn bedoeld voor de twee ingebouwde fans en kennen drie standen. Deze vond ik zeer praktisch!

Pluspunten

• 200mm bigboy fan
  • Geluidsdemping
  • Verassend veel ruimte
  • Cable management

Minpunten

• Vrij groot voor een mATX kast
  • Luidruchtige 120mm fan
  • Fancontroller aan de achterkant slecht bereikbaar

BlackWhizz
29 maart 2010 Rapporteer

Antec Performance One Mini P180 (Zwart)

P180 Mini Inmiddels is mijn systeem al 2 weken gehuisvest in deze behuizing. Ikzelf vind het een goed uitziende kast en mijn reden tot kopen was zwart interieur, stil, 200mm top fan en een deurtje aan de voorkant. Klaar voor gebruik; ingebouwd en bestickerd De grote doos Behuizing word geleverd in een grote druk niet-schreeuwerig bedrukte doos. Deze doos bevat de stevig ingepakte behuizing (word aan 2 kanten met foam beschermd) en een klein instructieboekje met informatie over de behuizing en fans die meegeleverd worden. Uitpaktijd! Onder in de review staat een afbeelding (ik snap weinig van die RML tags hier). Zoals je ziet is de kast goed ingepakt. Hij zit klem tussen 2 schuimblokken en er zitten stukken...

Pluspunten

• Airflow
  • Stilte (geluidsdemping)
  • Gunmetal ziet dr goed uit
  • Binnenkant gepoedercoat
  • 200mm fan
  • Kabelmanagement

Minpunten

• Slechte handleiding (geen howto's over hardeschijven monteren, 5,25" apparatuur monteren, 5,25" baycovers weghalen).
  • 5,25" bay boven kunnen alleen korte (<17cm) dvd spelers in

A2I
8 februari 2011 Rapporteer

Antec Performance One Mini P180 (Zwart)

Lang gezocht voor een kleine smart looking behuizing, met silent layout.
Ik heb deze Caseing geinstalleerd met een MSI 890GXM-G65 moederbord.
En een XFX Radeon HD 6850 1024 MB DDR5 Black Edition.
Er valt over deze kast bitter weinig spannends te zeggen.
Te meer omdat de layout te onlogisch is om over superbe scores te kunnen beschikken of praten.
De enige echte winnaar in deze zijn natuurlijk de looks van het kastje.
Over de geluidsproductie ben ik zeker alles behalve gelukkig, maar wie verwacht dan ook met een gat en rooster(met ook weer grote gaten!!) aan de bovenkant (bij een AMD koeler een geluids reductie te bereiken???) ( Daarnaast de bescherming via ons leuke KIJK GAT is, leuk als ie onder een welgemeend desk/bureau staat maar...

Pluspunten

• Looks.
  • Kei mooie verpakkings doos !

Minpunten

• Slechte uitleg over gebruik van schroeven.
  • Manual uiterst belabbert.
  • DVD 5,25 Bracket Montage (Op goed geluk voorzichtig met !Breekijzer!)
  • Groot Koelgat aan de bovenkant zou zorgen voor SILENT CASING? (naief?)
  • Extra features zeker onzinnig.
  • Logica van layout is ver te zoeken.
  • Zooi losse klepjes stukken plastic (onder het motto van Smart wireing!!)

3 van 5 sterren (Voldoende)
ThaRealKnuf
22 september 2010 Rapporteer

Antec Performance One Mini P180 (Zwart)

Heel mooi kastje. Ideaal voor serverachtige thuissystemen. Harde schijven (zes stuks) kunnen eenvoudige ingebouwd worden, maar twee moeten eerst in een soort rack. Het was mij de eerste keer niet helemaal duidelijk hoe dat werkte. In de documentatie werd dat ook niet uitgelegd. Uiteindelijk kom je er wel uit, maar een beetje hulp was handig geweest De HD's worden met een soort silicone moertjes vastgezet voor de absorbtie van getril. Erg fraai. De kast is in tweeën gesplits. De voeding ligt onderin in een eigen compartiment. Dat zou beter zijn voor de luchtdoorstroming. Ik betwijfel dat, maar heb het niet kunnen nameten. Het lijkt me een marketingding. Een grote GPU zal zich niet makkelijk laten inbouwen, dus voor een game-pc moet je...

Pluspunten

• Heel mooi af te werken (snoeren wegwerken etc). Goede bijgeleverde fans. Fluisterstil.

Minpunten

• Beperkte ruimte voor sommige kaarten. Het monteren van sommige HD's was niet helemaal duidelijk (gedocumenteerd).

Eric70
6 augustus 2014 Rapporteer Product gekocht

Antec Performance One Mini P180 (Zwart)

Ruime kast voor deze grootte. Kan zelfs langere videokaarten plaatsen maar dit gaat ten koste van één HDD-cage.

Pluspunten

• Zeer stil
  • Stevig
  • 200mm fan
  • 2 fancontrollers aan achterzijde met 3 standen
  • HDD met rubbers in cage

Minpunten

• Optisch station achter deurtje
  • Power- en resetknoppen achter deurtje
  • Positie voeding kan in sommige gevallen goed kabelmanagement hinderen

EvaluationCopy

29 augustus 2009 Rapporteer

Blecchi
9 augustus 2009 Rapporteer

Antec Performance One Mini P180 (Zwart)

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Antec Performance One Mini P180 (Wit)?