Doet precies wat je wilt, werkt boven verwachting goed.
Mooi product, zeer goed geluid. Het surround systeem geeft een mooie extra beleving voor wanneer je dat wilt. Ook goed te gebruiken met alleen de soundbar.
Mooie strakke surround set met Dolby Atmos
Ik heb dit product een paar weken mogen testen voor review.nl en ben zeer onder de indruk. Het geluid is vol en ruimtelijk, waardoor films kijken een echte beleving wordt. Vooral de duidelijke volumeveranderingen dragen hieraan bij, want ze trekken je helemaal in de film. Muziek luisteren via Spotify is ook een waar genot; zelfs op hoger volume blijft het geluid helder en vult het de kamer perfect. De installatie was super eenvoudig: alles aansluiten, WiFi invoeren en je bent klaar. De app installeren ging snel en eenvoudig, en via de app kun je diverse instellingen en modi gebruiken. Zowel de app als het systeem zelf zijn erg gebruiksvriendelijk en bieden tal van mogelijkheden om het geluid naar wens aan te passen. Al met al een geweldige set die zowel qua geluid als gebruiksgemak uitstekend presteert, en die zeker een aanrader is voor iedereen die van goed geluid houdt.
Soundbar voor een goede prijs. Dit product mocht ik testen. Na het op de wifi installeren ging de rest vanzelf. Daarna valt er namelijk veel in te stellen, zo kan je iedere speaker apart instellen. Er zit een best wel flinke subwoofer bij, maar deze levert dan ook wel echt een flinke diepe bass. Het gedoe met kabeltjes is voorbij. Hadden alle speakers een perfecte naadloze verbinding. Had ik al gezegd dat het geluid perfect is? Het geluid van deze Soundbar overtreft alle verwachtingen. Dit geluid is rijk en krachtig, met een prachtige diepe bass en kristalheldere hoge tonen. Er is een automatische stand die zich helemaal aanpast op wat je aan het kijken of luisteren ben. En dit klinkt geweldig voor films als voor Spotify en luisterverhalen voor mijn dochter.
Ik heb dit product een paar weken mogen testen en ben erg tevreden.
De soundbar is heel makkelijk te installeren, zeker met een LG televisie. De soundbar kun je bedienen met de televisie afstandsbediening of met de LG app.
Het geluid is beter dan ik van te voren had verwacht. De geluidskwaliteit is geweldig. Voor bij actiefilms geniet je optimaal van het surround systeem.
De soundbar heeft verschillende geluidsopties, deze kan je gemakkelijk veranderen. Je hebt een aparte optie voor muziek die geweldig is. Het geluid blijft ook goed, zelfs als je het geluid erg hard zet.
Al met al heb ik weinig negatiefs te zeggen, enkel de subwoofer die wat groot is, verder ben ik tevreden en raar ik deze soundbar zeker aan!