€ 58,40 bij Megekko

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
9 juli 2024 Rapporteer
Product gekregen

Turtle Beach Burst II Air

Fijne kleine compacte muis, erg vergelijkbaar met mijn Roccat Burst Pro Air maar dan minus de (overbodige) RGB en met een upgraded scrolwiel (geen coating/rubber), een veel lager gewicht. Het enige wat me opviel is de wat luide kliks van de switches van de main muisknoppen, en de totaal onlogische plek voor de knop om van dpi te switchen (gelukkig zelf niet nodig). Netjes geleverd met extra grote glijpads naast de standaardformaat-versies. Je krijgt ook griptape voor de zijkanten en bovenkant, maar die zul je niet snel nodig hebben, de behuizing zelf voelt prettig aan.

Note: mijn dongle raakte oververhit en smolt/viel uit elkaar. Wacht nog op respons van Turtle Beach en/of een vervangende dongle. Dan ga ik wederom testen en werk ik deze review bij. Zonder dongle is hij ook prima bruikbaar gelukkig (BT + bedraad).

Pluspunten

• erg licht
  • fijne grip
  • scrolwiel geen coating of rubber maar geheel uit kunststof
  • subtiele indicator-led voor o.a. accuniveau
  • dual connectiviteit
  • symmetrisch en compact

Minpunten

• luide kliks main muisknoppen
  • dpi-knop op debiele plek
  • tikje prijzig
  • dongle raakte oververhit/smolt: ik wacht nog op respons qua afhandeling hierover

Heb jij ook een Turtle Beach Burst II Air?