Gemiddelde gebruikersscore
Beetje een miskoop..
Minpunten:
- De tv is out of the box onwijs traag, al valt dit enigszins een klein beetje te verhelpen door in de instellingen te wijzigen dat de TV max. 2 apps in het geheugen houdt..
- Geluid is slecht, Maargoed.. dat is tegenwoordig bij elke platte tv volgensmij wel.
- Regelmatig als we TV aan het kijken zijn via NLziet start de TV uit zichzelf ineens een willekeurige app op (bijv. YouTube of Netflix), echt ontzettend irritant als je net ergens middenin zit.
- Slecht updatebeleid / aftersales, ik heb contact gehad met Xiaomi met de vraag of er een update komt voor de tv (gezien de random app launch bug) maar die konden mij niets met zekerheid zeggen? Dit is een 2025 model! Hoe kan je in tegenwoordig nog een tv op de markt uitbrengen en deze niet updaten?
Pluspunten:
+ Leuke prijs
+ QLED
Prachtige grote TV, zeer goede prijs / kwaliteit verhouding.
Beeldkwaliteit is zeer goed en is een waar plezier om naar te kijken.
Zoals anderen ook al benoemen merk ik dat de software soms wat traag maar niet extreem en ook zeker niet altijd.
Het geluid is eerlijk gezegd gewoon slecht, het scheelt dat ik gebruik maak van mijn home cinema audio set en er eigenlijk geen last van heb.
Maar goed, je koopt een TV voornamelijk voor het beeld en daar voldoet zeker aan!
Goed helder QLED scherm, alleen de luidsprekers zijn wat blikkerig. Ook is de software traag, maar is beetje op te lossen door in ontwikkelaarsopties de maximale achtergrondprocessen te limiteren naar 2.
Voor deze prijs, met deze specificaties en smartplatform Google een prima aankoop. Leverancier Techpunt is helder in totale communicatie.(ook fijn) Beslist een aanrader!