Dit toetsenbord voelt echt solide aan, perfect voor lange gaming-sessies. De mechanische toetsen lijken gebouwd om lang mee te gaan. Hoewel het toetsenbord geweldig is voor gaming, vond ik het typen soms wat minder comfortabel. De mechanische toetsen voelen soms wat zwaar aan, vooral bij langere typsessies.
De RGB-verlichting biedt een breed scala aan kleuren en effecten, waardoor ik mijn toetsenbord kan aanpassen aan mijn eigen stijl. De programmeerbare macro-toetsen zijn ook handig en voegen een extra laagje aanpassingsmogelijkheden toe aan mijn gaming-setup.
Over het algemeen biedt dit toetsenbord veel waar voor zijn geld. Het combineert goede prestaties met aanpasbare opties en handige functies.
Prettig toetsenbord met een snelle toetsenaanslag. De RGB is aan te passen naar eigen wens en de verwisselbare kabel vind ik zelf een pluspunt. Het nadeel van het toetsenbord vind ik vooral dat toetsen bij het uit de doos halen al los laten, echter zijn ze wel eenvoudig weer terug te plaatsen.
Heb dit product mogen testen. Dit zowel gedaan op pc en xbox
plug and play, wat laag voor mij en mis bij langere sessies een pols ondersteuning
Snelle reactie tijd van de toetsen en verlichting is makkelijk aanpasbaar
Prijs kwaliteit een mooi toetsenbord met prachtige verlichting.
Mooi en snel instelbaar toetsenbord. Veel functionaliteit en door de volledigheid een toetsenbord die zowel voor gamen als werken te gebruiken.
Het toetsenbord ziet er mooi uit en lijkt een goede koop. Ik zag dat er relatief veel mensen positief over zijn. Voor mij is het echter onbruikbaar.
Sommigen toetsen zijn overgevoelig waardoor het apparaat door alleen je vingers erop te rusten al een toetsaanslag registreert. Daarnaast blijven sommige toetsen hangen. Dit soort dingen kun je niet hebben als je aan het gamen bent, maar ook voor typen is het ellende. Moet je weer heen en weer klikken of hele zinnen verwijderen omdat er in elk woord een "j" staat die er niet hoort.
Beide voorgenoemde dingen vallen echter nog mee in vergelijking met het op hol slaande volumewieltje. Probeer je het volume een tikje omhoog of omlaag te brengen en je toetsenbord drukt het volume uit, of nog erger, naar max volume, dan ben je er snel klaar mee.
Kan een defect apparaat zijn geweest, maar mijn ervaring was negatief.
Kijkend naar prijs-kwaliteit verhouding is dit een goed mechanisch toetsenbord. Toetsenbord heeft een professionele uitstraling wat heel mooi oogt op je bureau.
Door de lage keycaps reageren de toetsen heel snel, wat heel fijn is voor tijdens gamen daarnaast is de aanpasbare RGB-verlichting een pluspunt! Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren en effecten. Het is makkelijk om aan te passen naar je favoriete kleur via de software.
De Trust GXT 866 TORIX is een zeer aangenaam toetsenbord gebleken.
Hoewel deze prijs technisch neergezet wordt in het mid-range segment, presteert en voelt deze toch erg premium aan. Het toetsenbord typt dan ook erg lekker weg en is daarboven op zeer responsief, waardoor het ook nog eens aangenaam gamen is.
Koppel dit met de mogelijkheid om macrotoetsen te creëren en je hebt een zeer goed wapen klaarstaan om allerhande games mee onder handen te nemen.
Het compacte ontwerp met afneembare USB-kabel zorgt er bovendien ook nog eens voor dat de GXT 866 TORIX makkelijk overal mee naartoe te nemen is, zodat je altijd gewapend met jouw toetsenbord LAN-party's onveilig kan gaan maken.
Het enige gemis is in mijn ogen het gebrek aan een polssteun, al is dat wellicht een kwestie van smaak en wat je zelf gewend bent.
Kortom een aanrader!
Bij het uitpakken van het GXT 866 Torix Gaming Toetsenbord merkte ik meteen hoe stevig het aanvoelt. Het lijkt echt gebouwd om lang mee te gaan. De mechanische toetsen reageren snel en voelen prettig aan, wat perfect is voor lange gamingsessies. Helaas voelt de kabel een beetje flimsy aan, wat jammer is.
Het design is simpel maar effectief. De RGB-verlichting maakt het toetsenbord een echte blikvanger in mijn setup. Het aanpassen van de kleuren is eenvoudig en geeft een leuk effect aan mijn gaming ruimte.
Dit toetsenbord combineert stevigheid en functionaliteit op een goede manier. Het is een plezier om te gebruiken.
Fijn keyboard met veel functionaliteit, stille toetsen, gevoelige toetsen en een stevige bouw.
Een uitstekend keyboard gezien de prijs waar heel goed mee valt te gamen, de enige twee minpunten die ik heb zijn miniem en bijna te verwaarlozen.
Zo zijn de toetsen wel heel gevoelig waardoor het even wennen is bij het typen en is het niet mogelijk om een vaste kleur in te stellen bij de RGB verlichting.
Daarentegen is deze zelfde gevoeligheid alleen maar fijn bij intense spellen en zijn er heel veel settings betreffende de RGB verlichting van de toetsen, ook zijn de toetsen muis stil wat alleen maar aangenaam aanvoelt.
Verder valt er niks op aan te merken.
Dit is een prettig toetsenbord wat snel reageert, perfect voor gamen maar ook om mee te werken is het prima. Het voelt stevig en solide aan.
Het geheel is aan te passen met downloadbare software, wat een leuke optie is en handig
Leuk toetsenbordje voor het gamen, veel verschillende functies mogelijk, vooral na het downloaden van de extra software.
Veel leuke en makkelijke functies, zoals een shortcut naar je calculator, of geluid aanpassen via een knop.
De kleuren van de toetsen zijn helder en er zijn heel veel verschillende mogelijkheden qua kleuren en standen.
Zeer tevreden na het testen van dit toetsenbord.
Toetsenbord nu een aantal weken in gebruik, deze biedt een prettige ervaring dankzij de mechanische schakelaars. De toetsen reageren snel, wat fijn is voor gaming. De toetsen voelen fijn aan bij gebruik en blijven niet hangen.
Het design is strak en functioneel. De bouwkwaliteit voelt stevig aan, wat belangrijk is
De aanpasbare RGB-verlichting is een groot pluspunt.