Prima oordopjes. Leuk concept dat de batterij vervangen kan worden. Voor mij grote winst dat je individuele oordopjes los kan kopen (ben in het verleden 1 oordopje kwijt geraakt, de andere is dan minder bruikbaar).
1e paar had achtergrondruis, deze is ter reparatie gestuurd maar het was niet opgelost, heb vervolgens een nieuw paar gehad (oude teruggestuurd). Klantenservice is (momenteel, 2025) niet snel, maar wel erg behulpzaam. Nieuwe paar heeft geen problemen gehad.
Ben zelf niet zo kundig op het gebied van geluidskwaliteit, maar ik vind ze ok. De batterijduur van het oplaaddoosje is wat kort (1/2 x per week opladen). Wat mij betreft allemaal prima, ik vind de right-to-repair en duurzaamheidsdoelen een goede afweging tegen de hogere prijs/kwaliteit verhouding.
Kopen als: onderdelen kopen je aanspreekt,
Bluetooth oordopjes met vervangbare accu?! Cool! Count me in. Helaas valt, zélfs voor mij als zéér casual gebruiker de geluidskwaliteit (ruim) onvoldoende. Vergeleken met de éérste generatie Airpods Pro, is het alsof je door een rietje luistert. Alles klinkt ver weg, en het midden en hoog is gewoon onvoldoende.
Een goede poging van FairPhone, maar mijn setje gaat een nieuwe eigenaar zoeken.