€ 87,- bij Coolblue.nl

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
17 augustus 2024 Rapporteer

Snelle installatie. Keizen tussen netstroom of batterijen. Het geluid op zowel app als voor degene die voor de deur staat is duidelijk. Wij zijn er blij mee.

Pluspunten

• Makkelijke installatie
  • App handig in gebruik
  • Helder geluid

Minpunten

• In huis gaat geen bel
  • Alleen via telefoon

14 augustus 2024 Rapporteer
Product geleend +1

prima deurbel met een goede verstaanbaarheid, redelijk beeldkwaliteit en een makkelijke installatie

Pluspunten

• makkelijke installatie
  • goede verstaanbaarheid

Minpunten

• beel kwaliteit mag iets beter

6 augustus 2024 Rapporteer

Goed en snel te installeren, goede handleiding, betaalbaar en geen abonnementkosten

Pluspunten

• snel aangesloten
  • goed beeld
  • goed geluid
  • goede app
  • betaalbaa
  • geen abonnement

Minpunten

• beperkt beeld

8 oktober 2024 Rapporteer

Een prima deurbel voor een prima prijs.

Pluspunten

• Goede beeldkwaliteit
  • Mooi design

Minpunten

• Prijzig abonnement (optioneel)

7 oktober 2024 Rapporteer

goed beeld, goed geluid en goede microfoon. Slechte app en slecht terugkijk beeld.

Pluspunten

• mooi design
  • goed geluid
  • goed beeld
  • goede microfoon

Minpunten

• lastige app
  • geen goed beeld om terug te kijken

2 van 5 sterren (Slecht)
3 september 2024 Rapporteer

De deurbel was eenvoudig te installeren en eenvoudig in gebruik en geeft scherpe beelden.

Pluspunten

• Scherpe beelden
  • Makkelijk te installeren
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

• Geen

26 augustus 2024 Rapporteer

Video deurbel met goed beeldkwaliteit en handige app, alleen wel met abonnement en los te kopen Chime (deurbel binnenshuis).

Pluspunten

• Goede beeldkwaliteit
  • Makkelijke installatie
  • Goede accuduur

Minpunten

• Echte bel los kopen
  • Abonnementskosten

7 augustus 2024 Rapporteer

Het is een hele fijne deurbel die super simpel te installeren is. De app geeft stap voor stap aan hoe de installatie moet. Het is een mooi design, jammer genoeg vind ik de camera deurbel wat groot.
Maar het beeld is goed van kwaliteit en daarbij zie je ook dat hij heel makkelijk alles opneemt en opslaat.
Via de app kan het videobeeld ook teruggekeken worden. Alles gaat super simpel en dat maakt het wel een hele goede aanbeveling om deze video deurbel te kopen! ik ben tevreden en zou dit product ook graag aan anderen willen adviseren.

Pluspunten

• kwaliteit
  • design

Minpunten

• wat groot

13 oktober 2024 Rapporteer

Arlo HD Video Doorbell

Een mooi uiterlijk en formaat voor een video deurbel. Het beeld is scherp en het geluid is behoorlijk goed. De App is overzichtelijk en goed in te stellen met vele functies, zelfs de plek in het gezichtsveld is in te stellen, waar je melding voor wil krijgen. Jammer is wel dat je een abonnement moet hebben voor nuttige functies. De nachtverlichting door infrarood werkt goed en geeft scherp beeld (hier dan in zwart /wit). Ik ben heel tevreden en geniet van het gemak, zoals bijvoorbeeld een pakket bezorger vertellen het pakketje neer te zetten, omdat ik boven ben en het even iets langer duurt voor ik bij de deur ben.

Pluspunten

• Heel makkelijk te installeren.
  • Handig formaat als deurbel.
  • Mooi uiterlijk.
  • Scherp beeld en goed geluid.
  • Goede prijs voor een HD video deurbel

Minpunten

• Abonnement nodig voor nodige functies

Arlo HD Video Doorbell

De installatie ging zeer makkelijk, alle benodigdheden zitten erbij. Via de app van de deurbel wordt alles stap voor stap uitgelegd.
De bel geeft duidelijk beeld, ook 's nachts is dit oke beeld. De meldingen kan je zelf ook instellen, zoals pakket, huisdier, voertuig of persoon die voorbij komen.
Het is dus een duidelijke videodeurbel, waarmee je ook een sirene af kan laten gaan. Maar wil je niet constant op je telefoon willen letten en binnenshuis ook de deurbel horen, dan zou ik niet voor deze deurbel kiezen.

Pluspunten

• Installie gaat vlot
  • Duidelijk beeld

Minpunten

• Vertraging bij meldingen
  • Alleen deurbel op mobiele telefoon

Arlo HD Video Doorbell

Sinds enkele weken hebben wij de Arlo Videodeurbel in huis. De videodeurbel ziet er op het oog aantrekkelijk uit; stijlvol en kwalitatief goed. De videodeurbel is makkelijk te instaleren en kan moeiteloos bevestigd worden aan een stenen muur. Wij vinden dat de kwaliteit van dit product varieert. Het ene moment hebben wij scherp beeld en loopt beeld en geluid goed naast elkaar, het andere moment zit hier behoorlijk wat vertraging in. Dit maakt dat wij niet volledig vertrouwen op de kwaliteit van deze videodeurbel. We hebben getest bij de buren of dit een verschil heeft met ander internet, maar ook daar liepen we tegen dit ‘probleem’ aan en wordt een duidelijk verschil gezien in de kwaliteit tussen deze videodeurbel en een vergelijkbare videodeurbel van onze buren. Wij vinden het daarnaast ook jammer dat je maandelijkse kosten erbij hebt om alles uit de videodeurbel te kunnen halen.

Pluspunten

• Design
  • Installatie

Minpunten

• Extra kosten
  • Wisselende kwaliteit

3 van 5 sterren (Voldoende)
1 september 2024 Rapporteer
Product gekocht

Arlo HD Video Doorbell

De Arlo HD Wireless Video Doorbell is een goede keuze als je je huis beter wilt beveiligen. Het apparaat heeft een strak design en levert scherpe beelden, zelfs in het donker. De brede kijkhoek zorgt ervoor dat je alles voor je deur duidelijk kunt zien. De installatie is eenvoudig en draadloos, dus geen gedoe met kabels.

Een handige functie is dat je via de app kunt praten met mensen die voor je deur staan, zelfs als je niet thuis bent. Dit is ideaal voor als je een pakketje verwacht. Ook krijg je direct meldingen op je telefoon bij beweging voor de deur, wat een extra gevoel van veiligheid geeft.

Het grootste nadeel is dat je een betaald abonnement nodig hebt om alle functies te gebruiken. Zonder dat abonnement kun je bijvoorbeeld geen video’s terugkijken of opnames opslaan in de cloud, waardoor je niet het maximale uit de deurbel haalt.

Pluspunten

• Scherp
  • Goede app
  • Goede microfoon

Minpunten

• Abonnement voor goede functies
  • Geen bel

3 van 5 sterren (Voldoende)
30 augustus 2024 Rapporteer

Arlo HD Video Doorbell

In eerste instantie is dit echt een hele goeie bel. Wifiverbinding werkt heel goed, het beeld is scherp en wijd en de batterij gaat ontzettend land mee als je hem niet op stroom aan kan sluiten. Nadelig punt is wel dat je bijna verplicht bent om een abonnement hierbij te nemen. Zonder abonnement vallen heel veel functies weg waardoor je er weinig meer mee kan.

Pluspunten

• kwaliteit
  • robust
  • batterijduur

Minpunten

• Gebrek aan functies zonder abonnement

17 augustus 2024 Rapporteer

Arlo HD Video Doorbell

Mooie strak vormgegeven deurbel. Snel te instaleren doormiddel van de app. De beelden zijn helder en wijds opgenomen. Het kunnen nakijken en bewaren van beelden vind ik een meerwaarde. Het geluid is goed al pakt het ook wat extra omgevingsgeluiden mee. Het enige minpunt is dat de deurbel niet in de volle zon kan hangen en dat het enkel spatwaterdicht is.

Pluspunten

• Helder beeld
  • Strak design
  • Gemakkelijke installatie

Minpunten

• Alleen spatwaterdicht

Heb jij ook een Arlo HD Video Doorbell?