Gemiddelde gebruikersscore
Goede koeler met T.O.P Performance op mijn 7800X3D.
Vergeleken met mijn vorige AIO (Deepcool 720SE) koelt die ongeveer 5 graden beter.
Wispelturige koeler, helaas. De connectie tussen de afneembare fan op het cpu-gedeelte zorgt er af en toe voor dat de pc niet opstart. Koelt overigens erg goed, is makkelijk in te bouwen en heeft leuke lampjes.
Grote dikke koeler maar ook zeer goede prestaties gebruikt voor klant systeem met 9800X3D cpu, installatie in H9 Flow ging, maar is lastig, de fans maken op hogere snelheid best wat geluid, fan profiel aanpassen aan te raden
Gekocht voor een vriend van mij als cadeau, hij een tegenvallende Coolermaster ML240 Illusion. Onwetenschappelijk getest en de temperaturen vallen tussen de 8 en 10 graden lager uit dan bij zijn oude koeler.
Voor AM5 een van de beste koelers die je kan kopen kijkend naar geluid/prestaties dankzij de standaard off-set mount en de dikke radiator (plus maar ook een minpunt). Installeren was simpel, los van de kast waar hij in moest, een Corsair 4000D. Hij past perfect voorin, met enkele millimeters speling op de PSU-shroud.