€ 154,90 bij Megekko

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Product gekocht 0

Ik ben onlangs overgestapt van een Intel-platform naar AMD en heb gekozen voor het B650-E WiFi moederbord. Tot nu toe is het een fijne ervaring. De bouwkwaliteit is goed, de installatie ging vlot en alles werkt soepel. Voor deze prijs biedt het veel waar voor je geld. Ik ben tevreden over de prestaties en functies. Een soepele overstap.

Pluspunten

• Stevige bouwkwaliteit en degelijke VRMs
  • Gebruiksvriendelijke BIOS die regelmatig wordt bijgewerkt
  • Logische en nette indeling, makkelijk om mee te bouwen

Minpunten

• Armoury Crate software

Product gekocht 0

Zoek je een betrouwbaar, krachtig en netjes afgewerkt AM5-moederbord zonder te veel poespas, dan is dit een hele goede keuze. Zeker voor gamers en builders die stabiliteit boven franje zetten.

Pluspunten

• Stevige VRM's en koeling, ook voor high-end CPU’s
  • PCIe 5.0 support voor GPU én SSD
  • WiFi 6E en 2.5G LAN aan boord
  • Q-Release en debug-leds maken bouwen makkelijker
  • Strakke, robuuste uitstraling

Minpunten

• Slechts 4 SATA-poorten (voor sommigen misschien te weinig)
  • Geen ingebouwde RGB, voor wie daar van houdt

Product gekocht 0

Veel problemen tussen bios en windows, onstabiel moederbord

Pluspunten

• Bouwkwaliteit

Minpunten

• Ram issues
  • Crasht veel
  • Blijft vaak hangen in bios

1 van 5 sterren (Waardeloos)
9 april 2024 Rapporteer

ASUS TUF GAMING B650-E WIFI

Zeer goed voor de prijs, ik heb er 185 euro voor betaald. De wifi 6E en bluetooth 5.3 zijn zeer fijne features voor dit prijspunt. Wel jammer dat de clip van de PCIe slot stuk is gegaan maar mijn grafische kaart zit er wel nog steeds goed in als die is vastgeschroefd. De I/O is zeer robuust, niks om over te klagen op dat punt. De 3 m.2 slots vind ik ook zeer handing voor toekomstige SSD upgrades.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Veel SSD expansion mogelijk

Minpunten

• Clip van de top PCIe slot is stuk gegaan

ASUS TUF GAMING B650-E WIFI

Erg mooi moederbord voor de prijs (bij aankoop was dit 149 euro).
Heeft eigenlijk alles wat je nodig kan hebben, veel m.2 slots PCI-E 5.0, Wi-Fi, Bluetooth.
Ook heel chill dat er debug leds zijn.

Wat ik wel wat jammer vind is de armoury crate software, maar deze kan je uit zetten in de bios als je dit niet wilt.

Pluspunten

• 2.5 gig
  • 3x m.2
  • PCI-E 5.0
  • Wi-Fi
  • Bluetooth
  • Goede prijs (was 149 bij aankoop)
  • Debug leds

Minpunten

• Armoury crate software

ASUS TUF GAMING B650-E WIFI

De kwaliteit van het moederboard is prima. De Wifi werkt beter dan de PCI kaart die ik voorheen gebruikte. Het board zelf ziet er ook mooi uit, wat belangrijk is als je een glazen zij paneel hebt. Verder ben ik ook zeer tevreden over de UEFI.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Goede wifi
  • Goede UEFI

Minpunten

• Irritante armoury crate software (optioneel)

27 september 2025 Rapporteer

ASUS TUF GAMING B650-E WIFI

Dit moederbord vervangt mijn oude intel platform. Na jaren weer een keer overgestapt naar AMD samen met een 9700x en wat een fijn moederbord is dit.

Daarnaast prima voorzien van een gekoeld M2 slot.
Strakke afwerking en degelijke bouwkwaliteit.

Pluspunten

• BT en Wifi antenne is top. Goed bereik
  • Stevige bouwkwaliteit
  • Strakke afwerking, zwart

Minpunten

• Geen SPDIF

ASUS TUF GAMING B650-E WIFI

Gebruiksvriendelijk moederbord, duidelijke handleiding die het makkelijk maakt om de pc goed in elkaar te zetten. Het moederbord is modern wat ervoor zorgt dat upgraden door de jaren heen ook makkelijk is. Op het moederbord zelf is alles ook duidelijk aangegeven. Zeker een aanrader. Genoeg M2 aansluitingen en sata mogelijkheden voor de meeste gebruikers. Specifieke onderdelen zoals de RAM slots zijn ook goed met kleuren aangegeven.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Gebruiks vriendelijk
  • Goede prijs kwaliteit

Minpunten

• Geen ingebouwde RGB (als dat belangrijk voor je is)

ASUS TUF GAMING B650-E WIFI

Ik heb voor dit ASUS TUF Gaming B650-E Wifi moederbord gekozen voor mijn nieuwe gaming-PC. De installatie verliep heel vlot, en het resultaat mag gezien worden. Een echte aanrader als je voor een goede prijs-kwaliteit verhouding wil gaan.

Pluspunten

• Knap zwart met gouden accenten
  • Stevig gebouwd
  • Gemakkelijk te installeren

Minpunten

• Slechts 4 SATA-poorten

ASUS TUF GAMING B650-E WIFI

Perfect moederbord voor mijn nieuwe Ryzen 7 9700X processor, ziet ook nog is goed uit!

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Mooie neutrale kleuren

Minpunten

• Meesten poorten zitten recht op het bord waardoor de kabels minder goed weggewerkt kunnen worden.

ASUS TUF GAMING B650-E WIFI

Moederbord met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een niet al te hoge prijs. Voldoende aansluitmogelijkheden en was prettig om mee te bouwen. Als klap op de vuurpijl ook nog goede looks dus tevens geschikt voor PC behuizingen met glazen panelen.

Pluspunten

• Looks
  • Voldoende aansluitmogelijkheden
  • Wifi 6E & Bluetooth onboard

Minpunten

• Geen RGB op moederbord zelf

ASUS TUF GAMING B650-E WIFI

Goede keus voor een bord dat de basis dekt en wat upgrademogelijkheden biedt zonder meteen de hoofdprijs te kosten. Hij wordt op moment van schrijven niet voor niets aangeraden in de 4k gaming best buy guide. Ondanks dat ik de WiFi waarschijnlijk niet ga gebruiken toch de WiFi versie gekozen omdat die goedkoper was dan de versie zonder WiFi.

Pluspunten

• Goede prijs kwaliteit verhouding
  • 3 M.2-slots voor voldoende SSD opslag
  • 2,5 Gbit/s LAN
  • WiFi

Minpunten

• Geen USB 20Gb/s front IO
  • Geen WiFi 7

ASUS TUF GAMING B650-E WIFI

Na een nieuwe GPU kon de rest toch ook beter geupgrade, (van Intel nu naar AMD en dat bevalt heel prima eigenlij).
Aangeschaft bij Megekko, zonder problemen.

Installatie ging vrij vlekkeloos (even klooien met Legacy/UEFI en CSM om mijn oude SSD met Windows te laten herkennen als bootbaar medium). Na installeren van de drivers van de site draait alles zonder problemen.
Ik heb ook de Armoury Crate software van ASUS geïnstalleerd, maar dat vraagt me wat teveel aandacht, geloof dat het voor ASUS Laptops best handig kan zijn.

Al met al heel tevreden mee, ik kan weer wat jaartjes verder

Pluspunten

• High quality build, strak vorm gegeven
  • 2.5GB LAN / WIFI 6E / BT 5.3
  • Fijne BIOS
  • Redelijk geprijsd

Minpunten

• Armoury Crate software

30 maart 2024 Rapporteer

ASUS TUF GAMING B650-E WIFI

High-end product, perfect voor gamingsetups. was uitstekend mee te bouwen (de IO-shield is echter wat breed en zat een in de weg van de 360 AIO Cooler bij de NZXT H6 flow case). Ik had wat problemen met de bluetooth driver install die met de armory crate meekwam, het verwijderen van de driver en herinstallatie vanaf de site loste dat probleem op, ondanks dat een vlotte en succesvolle build

Pluspunten

• Kwalitatief goed product
  • Makkelijk te installeren
  • Mooi uiterlijk
  • Board-layout is uitstekend
  • Fijn dat het board 3 aansluitingen heeft voor de aio

Minpunten

• IO-Shield wat aan de brede kant
  • BT drivers die met armory crate meekwamen werkte niet goed (die van de site wel)

9 oktober 2025 Rapporteer

ASUS TUF GAMING B650-E WIFI

een prima moederbord die alle belangrijke zaken goed doet en niks meer dan dat. dat vertaalt zich in een prima bord voor een prima prijs. goede bouwkwaliteit. degelijke VRM's. geïntegreerd I/O shield is ook fijn, al is dit standaard op steeds meer moederborden. PCIe 5.0 voor het m.2 slot. weinig te klagen.

de enige opmerking die ik heb is dat ik de productnaam verwarrend vind. de illusie kan gewekt worden dat dit moederbord een B650E chipset heeft in plaats van de B650 die het bevat.

Pluspunten

• stevig
  • goede bios
  • goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

• verwarrende productnaam

Prima moederbord

Pluspunten

• Prijs
  • Alles wat je nodig hebt, ook voor uitbreiding naar de toekomst.

Minpunten

• Nog geen

ASUS TUF GAMING B650-E WIFI

Gekocht als upgrade naar een 9800X3D.

Moederbord is goed gebouwd, installeren was makkelijk en alle aansluiingen stonden logisch geplaatst. Goede VRM cooling en geen RGB spam.

geïntegreerde IO shield is een mooie toevoeging.
WIFI en Bluetooth is leuk om te hebben.
PCIe 5.0 voor een M2 SSD.
Voor de prijs is het zeker een aanrader

Pluspunten

• Goede VRM koeling
  • PCIe 5.0 voor m2 SSD
  • Gemakkelijk te installeren
  • Goeie prijs kwaliteit

Minpunten

• Geen

ASUS TUF GAMING B650-E WIFI

Ik koos voor dit mobo omdat ik het er heel goed uit vondt zien.dit paste heel goed bij de rest van mij stukken die ik koos zoals mijn case de Montech XR.De doos waarin deze mobo kwam was heel stevigen de extral plastiek zak waar het moederboard in zat was ook handig maar zorgde well voor veel extra plastiek in de doos. het moederboard zelf heb ik nog niet kunnen gebruiken vanwege het missen van mijn cpu maar , tot nu toe ziet hij er goed uit.

Pluspunten

• stevige verpakking

Minpunten

• veel gebruikt van plastiek in verpakking

ASUS TUF GAMING B650-E WIFI

Stevig moederbord met veel aansluitingen, doet wat het moet doen.

Pluspunten

• 3x M.2
  • Wifi 6E + Bluetooth
  • 9000 series ready

Minpunten

• Geen RGB

28 mei 2025 Rapporteer

ASUS TUF GAMING B650-E WIFI

Gekocht als deel van mijn upgrade naar een Ryzen 7 7700, hiervoor een AM4 bord gehad.

Erg fijn moederbord! Werkt naar behoren en heeft 3 M2 sloten. Daarnaast is ook de handleiding duidelijk. Verder waardeer ik het geintegreerde IO shield. WIFI ontvangst is naar mijn mening ook erg positief.

Verder geen 'over-the-top' RGB, wat ik tegenwoordig toch wat meer waardeer. Naar mijn mening zeker een aanrader voor de prijs.

Pluspunten

• Stevig
  • Ingebouwd IO shield
  • Veel aansluiting
  • 3 M.2 slots

Minpunten

• SATA poorten op een onhandige locatie

ASUS TUF GAMING B650-E WIFI

Voor 150 euro is dit zeker een heel goed bord om je op het AM5 platform te vinden. De installatie van de componenten op het bord ging super vlot. Verder heeft hij nog Bios Flashback wat een life saver kan zijn als je UEFI beslist om ooit corrupt te gaan tijdens een update. UEFI zelf is ook heel mooi en duidelijk. Ik ben verder ook een fan van volledig zwart en geen lichtjes en dit moederbord is daar een perfectie optie voor. Zeker aan te raden

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Robuust gebouwd
  • Ingebouwde WIFI en Bluetooth
  • Geen RGB nonsense
  • Mooie UEFI
  • BIOS Flashback

Minpunten

• Geen

ASUS TUF GAMING B650-E WIFI

Aangeschaft voor mijn eerste pc-build.
Erg goede kwaliteit en makkelijk te installeren.
Levertijd was wel wat langer dan gemiddeld, maar dit was niet super hinderlijk.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Beginnervriendelijk

Minpunten

• Langere levertijd

Superkwaliteit
Alle componenten zijn stevig geïnstalleerd zoals ze horen.
Niets voelt goedkoop of zwak aan.
Perfecte indeling.
De installatie wordt heel eenvoudig en duidelijk beschreven.
Ik had wel problemen met Bluetooth-drivers, maar die was op te lossen door de nieuwste drivers te downloaden.

Pluspunten

• Stevige en kwalitatieve bouw
  • Gebruiksvriendelijke BIOS
  • Goede prestaties met krachtige CPU's
  • Uitgebreide connectiviteit (WiFi 6E, 2.5G Ethernet, PCIe 5.0)

Minpunten

• Problemen met Bluetooth-drivers

ASUS TUF GAMING B650-E WIFI

Hele fijne moederbord met vele functies! ook de aura RGB is geweldig!

Pluspunten

• goede kwaliteit
  • bluethoot
  • wifi

Minpunten

• groot

ASUS TUF GAMING B650-E WIFI

Toen ik deze in het echt zag merkte ik op dat deze mooi was en van een goede kwaliteit.
Installatie ging zeer vlot.
Zeer tevreden van de ingebouwde WIFI.
Problemen ondervonden bij het installeren van de 360AIO koeler. (Arctic freezer III in een NZXT H6 Flow case) Hierbij merkten we op dat er te weinig plaats overbleef.
Probleem kunnen oplossen, voor de rest heel tevreden.
Top product.

Pluspunten

• Mooi (TUF thema)
  • Kwaliteit

Minpunten

• Groot ter hoogte van AIO koelers

ASUS TUF GAMING B650-E WIFI

Prima moederbord voor de prijs. Expo werkt out of the box en fijne bios. Omdat het een budget moederbord is merk je op een aantal plekken wel dat er bezuinigd is. De meeste pins hebben zeer zwakke connectoren. Met een beetje geduld is hiermee te leven.

Pluspunten

• Voelt stevig aan
  • Mooi design
  • Prijs

Minpunten

• Sommige pins wat zwak

Heb jij ook een ASUS TUF GAMING B650-E WIFI?