€ 43,99 bij NBB.com

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
RIMB
23 januari 2025 Product gekocht

Samsung Galaxy Fit 3, Zwart

Maand geleden aangeschaft voor indicatie over bewegen en slapen. Zeer beperkte gebruiksaanwijzing meegeleverd. Uitgebreide gebruiksaanwijzing te downloaden. Duurde wel even voor ik alle functionaliteiten goed ingesteld had. Werkt samen op mijn Samsung met Stappentellen en Wear, wat soms wel verwarrend is. Goede prijs/kwaliteit.
Draagcomfort is zeer goed.

Pluspunten

• Draagcomfort
  • Helder Display
  • Personaliseren
  • Lange batterijduur
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

• GPS alleen via telefoon
  • Herkent fietsen niet goed

turbojet80s
22 oktober 2024 Product gekocht

Samsung Galaxy Fit 3, Zwart

Edit na enige tijd gebruik: Stresmetingen zijn niet goed, maar nog veel erger: het kcal verbruik tijdenssportmetingen kloppen totaal niet. Ik ben voor de gein een keer gaan mediteren ipv hardlopen en had ongeveer even veel kcal verbruikt als de vorige keer toen ik wel echt was gaan hardlopen. Van 5 naar 2 sterren aangepast omdat je dus eigenlijk alleen je hartslag kunt meten. Zie volledige review voor mijn originele review en de rest van de productwaardering.

Pluspunten

• Prijs/kwaliteit
  • Draagcomfort
  • Laadtijd
  • Bedieningsgemak

Minpunten

• Ontbreken GPS
  • In het begin veel notificaties
  • Fietsen ziet hij automatisch als heel veel stappen
  • Meting zijn niet goed

2 van 5 sterren (Slecht)
ruudduur
22 januari 2025 Product gekocht

Valt erg tegen. Miskoop.

Pluspunten

• Mooi scherp beeld
  • Licht en mooi design

Minpunten

• Weinig functies. Geen online wijzerplaten
  • Verliest zeer vaak connectie. Slechte synchronisatie.
  • Valt 1 maal op trottoir en glas heeft grote scheur
  • Bandjes alleen in kleine pols maat beschikbaar

2 van 5 sterren (Slecht)
Cman8
22 maart 2024 Product gekocht

Samsung Galaxy Fit 3, Zwart

Gebruik de FIT3 naast mijn Watch6 voor sleep tracking (wil geen lompe ding op mijn pols tijdens slaap). Daarvoor perfect. Walk/Run icm Samgung mobiel (GPS) gaat prima. Ingebouwde apps, notifications ook allemaal goed. OLED scherm redelijk goed leesbaar buiten.

Het heeft wat sync issues (2x in 2 weken) waarbij alleen op te lossen is met een reset. Als je een backup hebt komen alle configs wel helemaal terug (incl. watchfaces).

Met AOD aan + Hartslag+Stress continu houdt het 3,5 dagen vol.

Met huidige firmware dus 3 sterren. (Ik denk dat het wel wordt opgelost dan verdient het 4 sterren)

update: na 2 maanden kwam een firmware update die het sync probleem heeft verholpen, dus nu 4 sterren.

Pluspunten

• Veel (sport) functies
  • Mooi groot OLED scherm voor een band
  • Werkt samen met Watch6 in Samsung Health
  • Acceptabele prijs

Minpunten

• Met release firmware sync-issues
  • Als je AOD wil houdt het 3-4 dagen vol

DutchBee
2 maart 2024 Product gekocht

Samsung Galaxy Fit 3, Rosé Goud

Nu 4 dagen in bezit. Opvallend is dat de batterij ongeveer 15% per dag nodig heeft. Wat ik persoonlijk fijn vind dat men niet vaak hoeft te laden.

Wordt geleverd zonder lader wat niet erg is. Maar de kabel die geleverd wordt is usb c aan beide zijden. En ik heb zo'n lader (nog) niet. Gebruik nu een adapter van usb a naar c.

Slaap wordt goed gemeten wat voor mij het belangrijkste was in wakker, diep, rem en licht.

Bandje zit comfortabel, maar je kan alleen bandjes van Samsung gebruiken en niet van derde partijen.

Horloge bevat geen NFC. Dus contactloos betalen wordt niet ondersteund.

Pluspunten

• Lange batterij duur
  • Comfortabel
  • Duidelijk leesbaar
  • Fijn bandje

Minpunten

• Alleen bandjes van Samsung zelf
  • Usb c naar usb c kabel
  • Geen lader meegeleverd
  • Niet contactloos betalen.

Heb jij ook een Samsung Galaxy Fit 3, Zilver?