€ 1.407,35 bij Amazon.nl

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

Gigabyte AORUS GeForce RTX 4080 SUPER MASTER 16G

De verzending was erg snel. en het inzetten was makkelijk te doen. als de PC aanstaat zie je een klein filmpje in de videokaart.

de zwaardere zijn hier goed op te doen.

Pluspunten

• hoge kwaliteit
  • makkelijk in te zetten

Minpunten

• betere handleiding

7 augustus 2024 Rapporteer

Gigabyte AORUS GeForce RTX 4080 SUPER MASTER 16G

Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe videokaart! Deze krachtige jongen zorgt ervoor dat ik weer helemaal up-to-date ben voor de nieuwste games en grafisch intensieve toepassingen.

Wat mij vooral opviel, is hoe stabiel de kaart blijft, zelfs onder zware belasting. Geen gekke kuren of crashes, gewoon pure performance. Bovendien blijft de temperatuur verrassend laag, wat natuurlijk geweldig is voor de levensduur van de kaart en mijn gemoedsrust.

Tot nu toe heb ik er alleen maar positieve ervaringen mee gehad. Dit is zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en krachtige videokaart!

Pluspunten

• Uitstraling
  • LCD scherm
  • Snelheid

Minpunten

• Geen

27 mei 2024 Rapporteer

Gigabyte AORUS GeForce RTX 4080 SUPER MASTER 16G

Deze grafische kaart is geïnstalleerd in een build die ik heb aangeschaft bij YourBuild, ik kan dus niets zeggen over hoe lastig het te installeren was.

Qua performance en temperaturen niks dan lof, heb nog niet meegemaakt dat de kaart boven de 60 graden is uitgekomen, qua geluid ook erg stil. Kan alle games spelen die ik maar kan bedenken.

Het schermpje aan de zijkant is leuk maar zie er het nut niet zo van in

Pluspunten

• Performance
  • Temperatuur
  • Geluid

Minpunten

• Schermpje aan de zijkant is leuk maar zie er het nut niet zo van in

Heb jij ook een Gigabyte AORUS GeForce RTX 4080 SUPER MASTER 16G?