De bouwkwaliteit voelt stevig aan voor als je hem zelf in elkaar wilt zetten hoef je niet bang te zijn om hem kapot te maken.
Het is ook zeer fijn dat je een steun erbij krijgt waardoor de grafische kaart niet gaat inzakken omdat die zo groot is.
Verder is het een mooi ding en ik zou deze kaart zeer aanraden voor de gamers!
Mijn levering was door megekko perfect gedaan zonder enige moeite en een zeer fijne webshop.
Snelle levering door Megekko!
Makkelijk aan te sluiten met bijgevoegde verloopkabel....2 keer 8 pins naar 16 pins aansluiting.
Met gemak >100 FPS bij High/Ultra instellingen
Goede kaart waarmee je hopelijk een hele tijd mee vooruit kunt. Performance op een ultra wide met settings op ultra heeft deze kaart geen problemen mee. Het decibel niveau van de fans bij load waren in het begin wennen. Maar door deze onder je bureau te zetten of mounten is dat helemaal weg.
Geen steun toegevoegd wat ik voor deze lengte GPU en prijs wel verwacht had.
Uitstekende prestaties in games, prima koeling.
Uitstekende prestaties in games, de drie fans weten de videkaart prima koel te houden onder zware belasting.
Kaart voelt heel stevig aan, steun is makkelijk te installeren. Verder draait deze kaart top en zou ik deze zeker aanraden om een High-end PC mee te bouwen.
Goede en kwalitatieve GPU zonder onnodige en drukke RGB verlichting. Slechts twee PCIe sloten hoog. Draait vlot alle recente titels op max setting terwijl de temperatuur niet te hoog oploopt en de kaart lekker stil blijft.
Gebruik deze kaart met 1080p monitor en werkt super vloeiend (hopelijk voor paar jaar).
1080p met video edit/streamen/content maken werkt erg goed.
Ook goed voor davinci resolve encoden is het soepel.
Stille fans.
Groot omdat het drie fans heeft. Hou daar rekening mee.
2 slots dikke kaart.
Zo goed als een 4080
Ik heb deze videokaart al een maand in gebruik en er is niks om over te klagen. Mijn pc levert top graphics op constante fps. De levering was ook door partner megekko perfect afgehandeld.
Ik heb deze kaart nu 2 weken en er is helemaal niks over te klagen. Hij is hartstikke snel en kan alles wat ik wil spelen op 1440p 100 fps+ zonder dlss of fg. niks te klagen over dit ding. (behalve de prijs natuurlijk maarja das standaard bij nvidia)
Zeer goed product van prima kwaliteit. Mooi neutraal ontwerp zonder onnodige RGB lichten of prints. Snelle GPU die alle moderne games zonder moeite op ultra aankan! Tripple fan uitvoering zorgt ervoor dat de kaart lekker koel blijft en dit zonder dat het storend is qua geluid.
De eerste grafische kaart waar je een serieuze berg mee kunt verzetten voor in mijn eerste game pc. Ongekende prestaties voor iemand die niets gewend is.
Draait games alsof het niets is met een laag stroomverbruik zonder moeite op hoge settings.
Mooi egaal zwart van kleur, staat super strak in de kast. Geen RGB maar is natuurlijk ook niet perse een must .
Makkelijk is te installeren op het moederboard. Erg benieuwd hoe die verder gaat bevallen maar de eerste ervaring is buiten gewoon!
Na uitvoerig zoeken voor deze videokaart gegaan. Zowel games als AI runnen ontzettend lekker; wel altijd even de juiste drivers installeren van de Gigabyte website.
Zoals alle videokaarten tegenwoordig best aan de prijs, maar uiteindelijk deze gekocht wegens de 16GB ram. Voor heel veel mensen zal dit een goede & toekomstbestendige keuze zijn.
4 sterren omdat ik hem nog maar een maand heb; een update volgt later.
top product voor een goede prijs, nog geen bugs of problemen mee gehad. Ik zou wel je drivers gelijk als je hem hebt updaten
Ik heb mijn RTX 2060 geupgrade naar een RTX 4070 ti Super en ik heb er geen spijt van!
Ik heb de Ti super verkozen omdat deze 16gb aan vram heeft ipv 12gb op de non Ti versie.
Daarmee ben ik de komende 5-6 jaar waarschijnlijk wel goed mee om op 1440p high frames mee te kunnen gamen. DLSS heb ik nog niet gebruikt omdat deze kaart alles makkelijk native aankan. DLSS ik handig voor de komende jaren als games meer demanding worden.
Prima kaart die 100+ frames uit poept in 1440p op ultra settings.