Afgelopen week heb ik de X670E Pro X geïnstalleerd in mijn build, en ik ben zeer tevreden. Het moederbord ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook rijk aan features. Er zijn veel USB-poorten beschikbaar, wat erg handig is. De BIOS is uitgebreid, zonder enige problemen. Ook de RGB-verlichting is een mooie toevoeging en voegt echt iets toe aan het totaalplaatje.
Ik was op zoek naar een wit mobo met AM5 socket en X670E chipset. De Gigabyte X670E kwam al snel in het vizier.
Vandaag dit moederbord binnen gekregen, en het is zeker en vast een van de beste die ik ooit al heb gehad.
De witte PCB is een enorm pluspunt voor mij, sinds dit perfect in mijn witte build past, en zo zijn er niet veel moederborden!
De toevoeging van WIFI 7 & het aantal USB poorten aan de achterkant is ook heel aangenaam voor mij.
Ik raad dit moederbord zeker en vast aan voor iedereen die een witte build af wilt maken!
paar dagen geleden gekocht en Qua ontwerp valt de X670E AORUS PRO X op met zijn strakke, industriële look en RGB-verlichting, wat goed past bij moderne builds. Het BIOS is gebruiksvriendelijk en biedt veel mogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden.
Kortom, de GIGABYTE X670E AORUS PRO X is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een krachtig en veelzijdig AM5-moederbord met de nieuwste technologieën. De prijs is aan de hogere kant, maar je krijgt er veel voor terug.
Mooi wit moederbord, genoeg aansluitingen. Waren wat issues aan begin, maar die zijn nu opgelost door bios updates. Werkt op!
Een wit moederbord is verrassend lastig te vinden als je ook wat luxe en overkill wilt. Het mocht wel wat kosten, maar ik wilde ook niet direct zo'n extreem high-end 800 euro ding, gewoon genoeg substantie om lekker gebruik te kunnen maken van AM5 de komende jaren. Deze was de enige optie voor mijn criteria (kleur, budget, merken, chipset). Dit moederbord was heerlijk om mee te werken; alles zat op een handige plek. Net als met elk ander moederbord vind ik de verdwijning van de 7 segment debug display wel jammer, ik hoop dit in de toekomst weer in de mid-high range terug te zien komen.