Gemiddelde gebruikersscore
Ik heb deze robotstofzuiger gekocht vanwege alle goede YouTube reviews. Achteraf waren dat waarschijnlijk betaalde reviews want dit apparaat is gewoon absurd slecht. Ik heb het apparaat ongeveer 3 weken in bezit gehad en uiteindelijk terug naar Amazon gestuurd. Een AI gestuurde robotstofzuiger met down syndroom. Meer kan ik er helaas niet van maken. Het gaat hier echt om een combinatie van ontwerpfouten in de hardware en bedroevend slechte software.
Reageert uitstekend en maakt ruimte volledig schoon
Na een tijdje de Roomba I7 gebruikt te hebben zocht ik en robot welke ook kon moppen. De keuze was gemaakt om de Ecovacs Deebot X2 aan te schaffen na goed reviews op YouTube.
Helaas bleek dat de stofzuiger een drama was. Hij slaat diverse plekken over en rijdt zich vast onder een tafel wij hij domweg gewoon niet onderuit komt zonder een stoel meet te nemen.
Kabels vind deze robot erg interessant waardoor hij ze dus gewoon opeet en vastloopt.
Soms gaat het stofzuigen redelijk goed totdat hij ineens de weg kwijt is en rondjes gaat draaien waar hij niet meer mee stof voor je hem op pauze zet. Daarna doet hij een poging om te de omgeving te verkennen zodat hij weer een referentie heeft en weer verder gaat.
Diverse updates hebben de robot niet verbeterd en is dit een slechte aankoop geweest.