Deze monitor gebruik ik voor mijn gaming setup. 2 van deze schermen naast elkaar.
Ziet er gewelding uit met de dunne randen! De 165 hz refresh rate is ook heel fijn, hierdoor een erg soepele gameplay. Schermen in gebruik dmv displayport kabels. Schermen zijn een aanrader, ben er erg blij mee!
Geweldige middenklasse monitor voor gaming.
Mooi scherm met duidelijk beeld
Ik heb deze gekocht voor mijn nieuwe pc en het werkt heel goed. Ik heb het gekocht bij megekko en zou normaal gezien na het schrijven van deze review een gratis 20 euro steamkaart krijgen.
Ik heb deze beeldscherm gekocht en ben tot de conclusie dat het de beste aankoop is van de afgelopen tijd ! super tevreden mee beeldkwaliteit is echt mega goed !
ik zou hem aanraden !
Ik ben zeer tevreden over deze monitor. Ik gebruik hem zelf als 2e monitor voor mijn gaming setup en als main monitor voor mijn werk setup (heb een wallmount waarmee ik hem naar verschillende kanten kan draaien. Zoals ik gewend ben van gigabyte is het een hele goede beeldkwaliteit (2k) een snelle refresh rate (165hz) en dan is het ook nog eens een ips monitor. Heb een jaartje of 3 terug ook een monitor van gigabyte gekocht met dezelfde specs (het enige verschil was dat die curved was) en die koste toen tegen de 300 euro. Het is geweldig dat ze 'deze' monitor in zon korte tijd zo scherp hebben kunnen prijzen. Op deze manier word de 2k monitor toegankelijk word voor elk budget!
In september 24 dit beeldscherm gekocht, was voor mij ook een upgrade van 1080p naar 1440p dus alles oogt beter in games!
Over de standaard kan ik niks zeggen, ik heb een monitor arm dus de standaard niet uit de verpakking geweest.
Helaas tijdens het gamen liep gisteren ineens het beeld vast, vervolgens allemaal strepen over mijn scherm. Nu kan ik er niks meer mee... gelukkig nog binnen de garantie dus terug sturen en hopelijk kan het gefixed worden of een andere oplossing want ik ben er verder wel tevreden over. Update volgt...
12-2 Beeldscherm is terug naar fabrikant
Met deze monitor heb ik de overstap gemaakt van 1080p naar 1440p en ik heb er na een paar maanden nog zeker geen spijt van. De beeldkwaliteit is fantastisch, en ik heb geen last gehad van opvallende ghosting oid.
Het enige minpunt lijkt te zijn dat het standaard niet in hoogte verstelbaar is, dus het gebruik van een monitor arm is wel aan te raden. De bedieningsknop is zeker wel even wennen qua gebruik, en vergt iets meer druk dan ik zou wensen om de middelste functie te activeren maar werkt prima en naar behoren.
Voor 159 euro was dit het zeker meer dan waard.
Overgegaan van een 24'' 1080p monitor naar deze monitor. Tot nu toe erg tevreden, een van de goedkopere monitors, met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Hoge refreshrate, lage responsetime en dunne bezels!
Dit scherm gekocht voor mijn zoon voor kerst. Hij gaat er heel blij mee zijn.
Dit is een prima product met een prima prijs. Het is zeker je geld waard. Je hebt heel mooi beeld een je krijgt ook veel fps. Deze gaming monitor is zwaar aan te raden.
Is een hele goeie monitor met een heel helder beeld. Ook is het in 1440p, wat het ook nog een scherper beeld maakt en hierdoor de game-ervaring nog meer verbeterd. Ik zou deze monitor met zekerheid aanraden.
Hele goede monitor voor de prijs, vind de voet wat minder maar ik gebruik zelf toch een monitor arm.
Raad het zeker aan voor 1440p gaming en als je niet een groot budget hebt.
Ik ben ontzettend blij met deze monitor! Met een refresh rate van 165Hz en een responstijd van 1ms is hij perfect voor gaming, vooral bij snelle shooters en racegames. Het beeld voelt supervloeiend aan, en de IPS-technologie zorgt ervoor dat de kleuren helder en natuurgetrouw zijn. Ideaal voor niet alleen gamen, maar ook voor streamen of grafisch werk.
De 27-inch schermgrootte biedt genoeg ruimte om meerdere vensters naast elkaar te gebruiken, en de dunne randen maken hem geweldig voor een dual-monitor setup. Het strakke, minimalistische design past bovendien perfect op mijn bureau. Ook fijn: de monitor ondersteunt FreeSync, waardoor screen tearing verleden tijd is.
Voor deze prijs is het echt een topper, zeker met de 165Hz, wat je vaak alleen bij veel duurdere modellen ziet. Een geweldige keuze voor gamers die kwaliteit én snelheid willen!
Had een nieuw scherm nodig nadat mijn oude monitor geen beeld meer gaf. Ik had geen zin om zoveel geld uit te geven aan een dure monitor omdat de pc al oud is.
Toen kwam ik op tweakers terecht en zag ik deze monitor, lage prijs en ook nog een deal.
Scherm zelf ziet er goed uit, is snel maar heb de kleuren wel aangepast. verder voor de rest een top scherm.
Erg goeie budget scherm. Vrij weinig andere schermen met deze prijs / kwaliteit verhouding. Kleueren zijn helemaal prima voor gamen. Helderheid op standaard instellingen is aan de lage kant. Instellingen zijn wel erg makkelijk te bedienen. 1x display port zou wel weinig kunnen zijn voor sommigen.
Voor dit prijs is deze monitor een goede deal vind ik. Goede beeld maar de beeld komt standaard ingesteld naar eco mode. Die mode maakt het beeld wazig lijken. Als je de mode naar custom verandert, dan is de probleem opgelost.
Voor een zeer scherpe prijs en met 165 hertz en een responstijd van 1 ms is deze monitor alles wat je maar kunt wensen en meer. Momenteel een van de, zo niet de beste monitoren voor gaming in 1440p onder de 200 euro.
Deze monitor gekocht voor mijn zoon om te gamen en hij is er superblij mee. Scherp en mooi beeld en dankzij de IPS supersnelle beeldweergave.
Goede monitor met prima beeld voor een prima prijs. Weinig andere opties met dezelfde kwaliteit onder de 200 euro. Standaard prima, ook te verstellen. Over de kwaliteit op lange termijn kan ik niet oordelen
Fraai IPS monitor met een strak design voor een degelijke prijs. Ideaal voor budget gamers die op 1440p willen spelen met een goede refresh rate. Enige minpuntje is dat er twee vervelende stickers geplakt zijn aan de zijkant die plakresten achterlaten. Gelukkig is dit praktisch niet zichtbaar.
Mooi instapscherm voor gamen, out of the box vond ik hem qua kleuren al prima weining tuning nodig geweest.
Wat lichte bleeding aan de zijkanten, maar bij games is dat niet storend, voor de prijs een prima scherm waar ook fijn kantoorwerk op gedaan kan worden.
De Gigabyte GS27Q is een mooi 1440p monitor met een hoge refresh rate van 165hz (al kan de refresh rate zelf naar 170hz gaan in de overclock modus). Het beeld ziet er mooi en scherp uit. dus de prijs/kwaliteit verhouding zit wel goed. Er zat wel een sticker op het scherm wat redelijk irritant was om af te halen
ben er blij met deze aankoop, werkt perfect, goed en scherp beeld, mooie kleuren en 165hz wat perfect is voor gamen. echt aan te raden voor deze prijs.
De Gigabyte GS27Q heeft een super scherp en helder scherm, perfect voor zowel werk als gaming, en dat voor een mooie prijs. Het strakke design staat top op je bureau. Minpuntjes zijn de beperkte verstelbaarheid en het lange zwarte scherm als je uit fullscreen gaat. De kleuren zijn echt goed, maar als je veel verstelopties zoekt, is dit misschien niet de beste keuze.
Dit is een verrassend goede monitor voor zijn prijs. Hij voelt stevig aan en zit goed verpakt. Het opstellen gaat heel snel en hij staat stevig op de desk. Andere reviews geven soms aan dat de bouwkwaliteit minder is, ik moet zeggen dat ik daar geen negatief gevoel over heb. Het is geen premium product, maar wel gewoon goed!
De GIGABYTE GS27Q biedt scherpe 1440p-resolutie met een snelle 165Hz verversingssnelheid, ideaal voor gaming. De kleurenweergave en diepte is goed, maar de kijkhoeken zijn wat beperkt. Goede monitor voor zijn prijs.
Prima product voor een zachte prijs. Mooie afwerking. Niet de beste kleuren, maar is te verwachten voor de prijs. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
De Gigabyte GS27Q is een 27" Quad HD monitor met een snelle 165Hz verversingssnelheid en levendige IPS-kleuren. Ideaal voor gaming dankzij vloeiende prestaties en scherpe beelden, met een goede balans tussen prijs, beeldkwaliteit en responsiviteit.
Ik heb 2 van deze beeldschermen gekocht voor mijn nieuwe setup. Na deze beeldschermen een week te hebben, bevallen ze erg goed. Ze bevatten mooi en duidelijk beeld. Ook zijn ze vrij eenvoudig in te stellen naar eigen wens. Daarnaast heeft dit type beeldscherm de best verkrijgbare specificaties voor zijn prijsklasse.
Scherm gekocht bij Megekko, snelle en nette levering. Ondertussen al anderhalve maand mee aan het werken en scherm doet wat het moet, groot, mooie kleuren, veel opties. Vind het wel wat ingewikkeld om de perfect settings te hebben qua netheid maar door wat te prutsen kom je wel op iets naar zin. Voor de rest lijkt het stevig, niet de mooiste en bling bling maar dat doet er niet toe :)
Ik ben een nieuwe setup aan het maken en door research te doen heb ik gevonden dat die een van de beste monitors is voor het geld. Ik raad em aan.
Ik heb deze monitor gekocht omdat ik na het bouwen van een PC graag wilde gamen in 1440p. Ik had alleen een monitor nodig en dat is wat je met deze gigabyte krijgt. Het is allemaal heel standaard maar doet wat het moet doen zonder al te veel extra. Op het eerste gezicht oogt het scherm erg fijn.
Ik heb van mezelf een monitorarm waar ik hem gelijk op heb gehangen want de voet is van zichzelf erg klein. Dit wist ik en vind ik dus geen probleem. De voedingskabel werd in andere reviews ook al als kort bestempeld maar in het echt was het toch nog steeds korter dan ik verwacht had.
Ondanks mijn korte onderzoek naar monitoren heb ik het idee dat ik voor nu de juiste keuze heb gemaakt met deze. Dit was wel op basis van mijn eigen wensen.
Ik zou zeggen dat deze monitor niet "top of the line is" maar precies goed is voor wat het is.
De bouw kwaliteit is niet perfect, maar goed genoeg dat dit geen min punt is.
Kwaliteit van het scherm, brightness, settings en kleuren zijn goed. maar niet boven verwachting.
Een sterk goed gemiddelde, voor een juiste prijs raad ik aan om deze monitor te halen.
Dit was voor mij 189 euro.
Gekocht voor nieuwe pc en werkt naar behoren.
Mooie monitor voor de prijs die je betaalt, zeker als je niet al te veel geld wilt uitgeven maar toch een 1440p-monitor wilt. De 165Hz refresh rate en de FreeSync-ondersteuning zijn mooi meegenomen. Wel een aparte plaatsing van de aan/uit-knop, maar dat is een kleine nitpick. Al met al tevreden!
Ik heb dit scherm kunnen kopen voor 189 euro en deze is iedere cent waard. De kleuren zijn levendig, de responsetijd is minimaal en de 165 hertz loopt vloeiend. Het installeren was ook zeer gemakkelijk en de monitor heeft een kleine voet waardoor ik meer ruimte op het bureau overhoud.
Het enige nadeel is dat het scherm niet echt bewogen kan worden, maar dit wist ik van te voren.
ik heb de monitor nog niet lang maar ik kan wel al zeggen dat hij kwalitatief gebouwd is. Het beeld is scherp dankzij de 1440p met een refresh rate van 165Hz die meer als voldoende is. De reden dat ik 'm heb besteld was voor het feit dat de monitor een goede prijs/kwaliteitverhouding had, zeker ivg met andere monitors.
Ik ben heel erg tevreden over deze monitor het geweldige contrast en de znelle reactietijd maken dit wel tot een van de betere monitoren die ik in mijn bezit heb gehad
Voor als je niet te veel geld wilt besteden maar toch op zoek bent naar een upgrade (had eerst een 27inch full HD 160hz). Je merkt het verschil gelijk!
Ik gebruik het beeldscherm nu al enkele maanden, ik ben er zeer tevreden mee.