€ 69,97 bij Amazon.nl

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Product gekocht 0

Een mooi product met een hoogwaardige afwerking, de randen zijn superstrak afgewerkt en de stof is heel mooi egaal van structuur. Bij het eerste gebruik valt op dat het makkelijk schoon te houden is, de stof is waterafstotend maar dat heb ik nog niet getest en ben ik ook niet van plan :-).

Na lange tijd geen muismat gebruikt te hebben ben ik voor dit groot formaat desk-mat gegaan. De extra grote omvang ervaar ik als erg prettig, dit geeft namelijk ook steun en comfort aan de onderarmen. De “koude” bureautafel begon ik steeds meer als hinderlijk te ervaren. De muis beweegt erg soepeltjes over de mat. Qua uiterlijk is het motief redelijk subtiel, het ROG logo rechtsboven en aan de linkerzijde wat tekst.

Wat mij betreft een aanrader.

Pluspunten

• Mooi formaat
  • Afwerking heel netjes
  • Gemakkelijk schoon te maken/houden
  • Fijne demping

Minpunten

• Prijs

26 september 2025 Rapporteer
Product gekocht

ASUS ROG Hone Ace XXL

In de afgelopen 20 jaar heb ik tientallen muismatten versleten. Dit is de beste stoffen muismat die ik ooit heb gehad. De latency voelt bijna net zo goed als een plastic muismat maar dan zonder de slijtende muisvoetjes en lawaai. RIP Func1030 en G5

Jammer van de plek die bij het schoonmaken onder mijn WASD arm losgekomen is. Het was in de hitte van de zomer nadat er een andere muismat bovenop had gelegen maar toch mag dit eigenlijk niet gebeuren. Ik hoop dat ze dit probleem in de volgende itteratie oplossen.

Heerlijke muimat maar helaas 1 ster aftrek voor de loskomende stof. Zelfs met dit defect gebruik het liever dan al mijn andere muismatten. Ik ben een fan maar moet kritisch blijven dus 4 sterren.

Pluspunten

• Beste muismat die ik in 20 jaar heb gebruikt
  • Stink niet
  • De onderkant plakt geweldig op mijn bureau
  • Koel in de zomer en neutraal in de winter. Perfect materiaal
  • Zowaar vernieuwend wat moeilijk is voor een simpele muismat
  • Geen hype. Een echt ROG product wat veel beter is dan alle andere ROG muismatten

Minpunten

• Een deel van de stoffen bovenlaag kwam los van het rubber bij het grondig schoonmaken met water.

Heb jij ook een ASUS ROG Hone Ace XXL?