Gekregen van werk. Echt een mooi ding, zeer blij mee op eigenlijk alle fronten. Er zijn maar een paar kleine irritaties, benoemd bij de minpunten. De laptop laadt niet altijd op met USB-C docking stations. Daarnaast heb je alleen links USB-C poorten. Doordat dit de AMD-uitvoering is heb je geen Thunderbolt, maar daar staat een goede accuduur tegenover en de behuizing wordt niet extreem warm.
Op een volle accu met Word/internet haal ik 9 tot 10 uur batterijduur, wat erg goed is voor een gaminglaptop. De bouwkwaliteit is geweldig (volledig aluminium, dun, voelt premium) en de extra dingetjes zoals lampjes voor de poorten op de achterkant, veel toetsenbordfuncties en een ingebouwde webcam shutter zijn extras die echt wat toevoegen. De koeling is ook makkelijk te regelen en koelt goed, als je maximaal wil gaan gamen heb je wel een koptelefoon nodig. Ik heb ook al aardig wat mensen verrast met hoe luid en goed de speakers zijn.
De enige twee minpunten die ik heb zijn de zware oplader en dat de laptop soms aangaat in de slaapmodus om de fans te spinnen ook al is dat niet nodig. Deze dingen zijn echter makkelijk op te lossen (sluimerstand ipv slaapmodus en usb-c oplader vanaf 65 watt tot max 140 watt, GaN?).
Uitstekende laptop