Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
10 augustus 2008 Rapporteer

Na lang zoeken ben ik bij deze camera uitgekomen. Enkele specifieke eigenschappen die ik persoonlijk zocht: > hoog aantal keer optische zoom - 7x optische zoom met 10,1 Megapixels 1/2,33 '' Live CCD sensor > helder display - HyperCrystal LCD van 6,9 cm > gemakkelijke navigatie > niet te groot (makkelijk meenemen) - 99,0 x 56,3 x 25,2 mm. 135gram > accu (geen batterijen) - LI-50B (Lithium-ion batterij) > snelle startijd (tijd van opstarten en het schieten van de eerste foto) En de camera moet een leuk kleurtje hebben, niet zwart of zilver. In dit geval blauw... :-) Het moeilijke is dat er veel verschillende goede camera's zijn, echter merk ik dat veel camera's functies hebben die je graag in een enkele camera zou willen hebben Maarja, ik...

Pluspunten

• > hoog aantal keer optische zoom - 7x optische zoom met 10,1 Megapixels 1/2,33 '' Live CCD sensor
  • > helder display - HyperCrystal LCD van 6,9 cm
  • > gemakkelijke navigatie
  • > niet te groot (makkelijk meenemen) - 99,0 x 56,3 x 25,2 mm. 135gram
  • > accu (geen batterijen) - LI-50B (Lithium-ion batterij)
  • > snelle startijd (tijd van opstarten en het schieten van de eerste foto)
  • >micro SD adapter die te gebruiken is al een "xd picture card"

Minpunten

• Een ding heb ik reeds ontdekt m.b.t. de accu, die kan NIET in de camera geladen worden en zal in een externe lader geplaatst moeten worden.
  • Uiteraard de duurdere XD picture cards, maar in de box zit wel weer een micro SD adapter die te gebruiken is al een "xd card"

Heb jij ook een Olympus µ 1010 Blauw?