Gemiddelde gebruikersscore
Toen ik hem neerzette nam hij al een groot deel van mijn blikveld op. Met de meegeleverde kabelorganizer kon ik makkelijk en ongezien de stroom- en beeld kabels kwijt. Wat ik wel merkte is dat de monitor een beetje ghosting had. Dat houdt in dat als dingen op het scherm bewegen dat ze dan een "spoor" achterlaten (zie bijgevoegde foto).
Ik heb twee Gigabyte GS27QC monitoren gekocht en ben blij met de scherpe, levendige beeldkwaliteit en de meeslepende gebogen schermen. Ze zijn makkelijk verstelbaar en hebben een modern design, maar de randen zijn dikker dan verwacht met een extra zwarte rand van 5 mm. De helderheid kan in fel verlichte ruimtes tekortschieten. Ondanks deze minpunten bieden ze een uitstekende game- en kijkervaring met hoge verversingssnelheid en snelle responstijd.
SUPER
Leuke monitor voor de prijs. Aangeschaft om de steam deck aan een mooi, niet te prijzig scherm te koppelen.
Overstap van 60hz 1080p monitor naar deze 165hz 1440p monitor. Echt een wereld van verschil. Perfect voor gaming, maar ook nog zeer capabel en aangenaam voor desktop werk zoals office bijvoorbeeld.
een verademing en op aanraden van YourBuild
Ik heb de 'Gigabyte GS27QC 27" Quad HD 165Hz Curved VA Gaming monitor' gekozen omdat de prijs/ kwaliteit goed zit. Er zijn nog steeds betere schermen te verkrijgen met een hogere beeldschermresolutie, maar voor mijn gebruik was meer niet nodig, waardoor de prijs voor mij ook niet omhoog moest. Zelf heb ik absoluut geen problemen met de zwarte kader rond het beeld, maar ik weet dat er mensen zijn die hier geen fan van zijn en dit liever niet hebben.
Al bij al een degelijk en simpel scherm met toch een goede kwaliteit.
Goede prijs/kwaliteit! Hoog contrast. Voet staat heel stevig en kantelen gaat zwaar (zakt niet in!)
Mooi beeldscherm, scherp beeld.
Gigabyte GS27QC
Prachtig beeld, amper ghosting, mooie curve en uitstekende beeldkwaliteit en dat voor dit geld! Met de ingebouwde overclock ook nog eens gamen op 170Hz! Helaas niet in hoogte verstelbaar. Dikke aanrader dus!
Ik vindt het een fijn product want ik kan het goed gebruiken tijdens het gamen en het werkt perfect voor bijvoorbeeld Forza horizon 5 Microsoft flight sim 24 en met veel meer andere games dus dit is zeker een aanrader
Het is een uitstekende monitor voor de prijs. Tot nu toe geen VA smearing gemerkt, wel een beetje flickering in een van de titles die ik speel. De edge lichting is een beetje te merken als het hele scherm zwart is.
Overall een goede monitor met een scherp beeld.
De Gigabyte GS27QC 27" Quad HD is een sterke keuze voor gamers die op zoek zijn naar meeslepende visuele prestaties. Het 165Hz VA-paneel levert vloeiende beelden met levendige kleuren en een uitstekende contrastverhouding, terwijl de 1500R kromming zorgt voor een intensievere kijkervaring. De Quad HD-resolutie geeft scherpe details zonder concessies aan framerates bij gaming. Hoewel VA-panelen soms lichte ghosting kunnen vertonen, is dit nauwelijks merkbaar door de hoge verversingssnelheid.
Gigabyte GS27QC Zwart
Mooi groot en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Top scherm, prijs en kwaliteit verhouding is perfect!
Mooie monitor
Gigabyte GS27QC 27" Quad HD 165Hz Curved VA Gaming monitor
Ik ben heel trots op deze product. Voor deze prijs krijg je alle, mooi kwaliteit, heel snel , mooi en breed beeld. Voor het te koppelen is heel simple.
Goed product, zeker voor de prijs.
Ik ben echt dol op deze monitor vanwege de geweldige beelden. De gebogen vorm maakt hem nog beter. Het is de beste monitor die ik ooit heb gehad (dit is mijn tweede monitor). De prijs is ook verbazingwekkend, veel beter dan de rest die ik heb gezien.
Het enige nadeel is dat kantelen van de monitor wat lastig is; maar het kan ook aan mij liggen want ik wil geen geweld gebruiken.
Mooie prijs voor een zeer degelijk product. Vriendin is er erg blij mee en het is leuk om samen te gamen
Monitor
Dit is een prima product voor een aardige prijs!
Fantastische monitor
Ik ben echt super blij met deze monitor! De beeldkwaliteit is top, vooral door de HDR. De kleuren knallen echt van het scherm af, waardoor films kijken en gamen echt een feest is. Met een resolutie van 1440p ziet alles er scherp uit, en de 165Hz verversingssnelheid maakt bewegingen mega soepel. Perfect voor snelle games, je merkt echt het verschil met een standaard 60hz scherm
Ik vind het jammer dat ik de monitor niet gelijk kan zetten met mijn andere monitor, maar als dat het enige probleem is ben ik zeer tevreden. Vooral als iemand die sowieso niet al teveel zoekt of nodig heeft in een monitor (zoals de beste specs of hoogste kwaliteit)
Prachtig goedkoop scherm, met hoge resolutie en goed contrast. Ook de freesync die erop zit is een verademing tov mijn vorige scherm dat nog met VGA aangesloten moest worden.
Geen dode pixels gezien hier, wat ik wel bij het 32 inch scherm had.
Ik heb deze monitor gekocht op meggeko. Ik ben zeer tevreden met deze monitor. De monitor heeft een resolutie van 1440p en een verversingssnelheid van 165hz. Ik game er nu een tijdje op en hij werkt perfect.
Deze monitor is erg goed voor de prijs. Mooie beeld door de 2k resolutie en een goede ververssnelheid van 165Hz. De kleuren zijn ook erg mooi. Het enige minpuntje is dat er soms flitsen in het scherm zijn met AMD freesync aan op 165hz. Met Freesync uit heb ik nergens last van en werkt de monitor perfect. Dit zou ook eventueel aan de driver van mijn gpu kunnen liggen.
Dit scherm was even wennen van normaal beeldscherm naar curved maar na een korte periode gebruiken nioet meer van weg te slaan.
De licht die hij geeft is mooi helder en levendig vind ik.
Mooi beeldscherm met een goede kwaliteit.
Was zeker even wennen na langere tijd een "normaal" scherm te gebruiken maar bevalt prima.
Alles was makkelijk aan te sluiten en werkt direct!
Deze Gigabyte monitor is een uitstekende keuze op dit prijspunt. Met 165hz op 1440p heb je een mooie balans tussen scherpte en verversingssnelheid. De schermranden van de monitor zijn op de productafbeeldingen echter enorm misleidend: die lijken op de renders praktisch afwezig maar zijn in het echt toch bijna een centimeter. Maar, gegeven de prijs van de monitor maakt het alsnog een uitstekende koop.
Recent deze monitor aangeschaft als 2e monitor en tot nu toe meer dan tevreden. Degelijke bouwkwaliteit en kleurenweergave. Monitor is niet in hoogte verstelbaar maar dit is voor mijn geen probleem aangezien ik hem toch ophang aan een beugel.
Enige minpunt tot dusver is dat de schermranden toch wel aanzienlijk dikker zijn dan dat het lijkt op de afbeeldingen online. Deze zijn rond de 8mm breed.
Verder tot nu toe een topscherm zeker gezien de prijs!
Had deze gekocht voor gaming, maar nu gebruik ik hem voor alles! 👌 Het scherm is groot, helder, en de curve geeft echt een fijne ervaring. 165Hz voelt supersmooth, en 1440p is perfect voor scherp beeld. Echt blij mee!
Geweldige keuze voor gamers! Het VA-paneel biedt diepe kleuren, en de 1ms-responstijd helpt bij snelle games. De curve voelt natuurlijk aan, en 165Hz maakt alles supervloeiend. Werkt ook prima voor werk! 💻 Een goede allround monitor.
Gekocht als extra scherm voor de thuiswerkplek. Had enkele aanpassingen nodig t.a.v. van helderheid en kleurcode vanuit de standaard instelling. Het beeld oogde enigszins geel. Dit viel echter enkel op doordat er reeds een ander scherm naast stond. Verder zijn de responstijden lekker snel en ben ik zeer tevreden.
Bij het openen van een spel (two point campus) haperde het beeld heel erg (de poppetjes liepen niet meer lekker over het scherm), maar na een simpele aanpassing van de instellingen freesync uitzetten was dit opgelost en gaat gamen ook prima.
Na een aantal jaar was het tijd voor een upgrade, en wat voor een! De 165 GHZ is perfect voor gaming! De verschillende ingebouwde modus voor film en game zorgen voor een nog betere ervaring. Enige nadeel(tje) is dat je niet met een simpele knop de felheid van het scherm omlaag kan zetten.
Het beeldscherm zit goed en veilig in de doos en komt zonder extra onzin. Je hebt het scherm, een DP kabel, stekker en 2 onderdelen die samen de standaard vormen. Het laatste waar overigens geen handleiding bij zit, maar die is ook niet nodig. Ik denk oprecht dat een kleuter die zou kunnen uitvogelen, desondanks is het een zeer stevige uitvoering.
Voor mij de allereerste keer dat ik iets boven 1080p heb gekozen. De eerste keer dat ik hem aanzette had ik geen enkel gevoel van spijt. Prachtig.
Over de prijs/kwaliteit van dit scherm valt weinig te zeggen. Het beeld is goed en ook de kleuren zien er strak en consistent uit. Wat betreft gaming, ik merk weinig ghosting en vooral voor de prijs ben ik zeker niet teleurgesteld. Het scherm is niet enorm helder, maar zolang in je in een redelijk verlichte ruimte zit heb je hier geen last van. Let op dat het scherm standaard op 60 hz staat, deze moet je via Nvidia Control Panel handmatig aanpassen.
Prima aankoop!