Gemiddelde gebruikersscore
Ik had voor dat ik deze A1 Mini kocht een Anycubic i3 Mega X van een aantal jaar oud. Ik ben overgestapt naar deze A1 Mini en je merkt meteen hoe groot de stappen zijn geweest de afgelopen jaren op het gebied van 3d printers. Hij is echt super in gebruik en je krijgt zeer veel waar voor je geld. Hij ziet er gewoon top uit en is makkelijk in gebruik. Out of the box print hij zeer goed. Dit is dan ook echt een goede printer voor beginners. Ook omdat hij veel automatisch doet, zoals bed leveling. Echt set and forget. Als ik het allerbeste moet noemen van deze printer is het dat nozzles wisselen echt een fluitje van een cent is. Je bent in 30 seconden klaar en je krijgt geen vieze handen. Kortom, beste printer voor rond de 200 euro!
Internet staat vol lovende verhalen over deze zeer goede printer met een aantrekkelijk prijskaartje. Echter voor je tot koop overgaat wellicht handig je te verdiepen in hun laatste "security" firmware update die je verplicht van hun cloud omgeving gebruik te maken.
Zie ook :
Ik heb m een maand geleden gekocht. Ik kan niet anders zeggen dat het echt een superprinter is voor deze prijs. Ik heb al van alles geprint, variërend van een vaas, kam tot schaakstukken. De kwaliteit is echt goed en de bediening redelijk intuïtief. Ik beveel m echt aan.