€ 34,- bij Amazon.nl

1 van 5 sterren
PeacekeeperNL
20 februari 2024

Philips Hue Secure Contact sensor 2-pack Zwart

Hue heeft met de Secure Contact Sensor een handige, binnen het Hue-merk, nieuwe accessoire ontwikkeld. Er zijn veel mogelijke praktische toepassingen voor te bedenken. De respons is zeer goed, en ook eventuele pushmeldingen op je telefoon komen snel binnen.

De vormgeving vind ik strak en plaatsing is eenvoudig door middel van plakstrip of schroefjes. De toevoeging van een separate chime zou ik een waardevolle toevoeging vinden op het Secure-aspect, omdat een geluid overdag meer opvalt dan een lamp. Op software gebied zou ik graag een update zien om acties op basis van tijdsloten beschikbaar te maken, zoals ook met de bewegingssensoren mogelijk is.

Was dit voor Hue de missende schakel(aar)? Je leest het in mijn review!

Pluspunten

• Strak design
  • Vlotte respons
  • Eenvoudige setup
  • Makkelijk te monteren
  • Integreert goed binnen Hue ecosysteem

Minpunten

• Prijs wellicht iets aan de hoge kant

Zeehond
7 juli 2025 Product gekocht

Philips Hue Secure Contact sensor 1-pack Wit

Makkelijk te gebruiken product voor als je eenvoudig je deur of raam wilt monitoren wanneer deze geopend of gesloten worden.

Pluspunten

• Makkelijk te installeren
  • App heeft verschillende functies
  • Eenvoudige setup

Minpunten

• Minder standaard batterij
  • Duidelijk zichtbaar

bertware
12 juni 2024 Product gekocht

Philips Hue Secure Contact sensor 2-pack Wit

Ik kocht deze sensor om Hue verlichting te sturen, en tegelijk in Homey te gebruiken voor aanwezigheidsdetectie.

Due hue secure contact sensor is eenvoudig te installeren is zonder enig probleem, zoals gebruikelijk met Philips Hue. De sensor voelt stevig aan en werkt betrouwbaar. Hij is echter vrij groot, waardoor hij niet subtiel weg te werken is.De magneet heeft een afwijkende maat, waardoor deze niet mooi naast de sensor uitgelijnd wordt wanneer de deur gesloten is. Telkens de deur opent of sluit licht de led-ring groen op. Hierdoor is de sensor weinig subtiel. Dit "probleem" hebben andere sensoren, zoals de ikea parasoll ook, maar voor de prijs van de Hue sensor had de led stijlvoller wit mogen zijn, met de optie om hem uit te schakelen. De standaard verkoopprijs is hij niet waard, een duo-pack met korting maakt de sensor iets aantrekkelijker voor wie stabiliteit en betrouwbaarheid op prijs stelt.

Pluspunten

• Vlotte instalatie
  • Bouwkwaliteit
  • Stabiel

Minpunten

• Erg hoog
  • Niet subtiel, groene led bij elke openen/sluiten
  • Standaard moeilijk te combineren met motion sensor
  • Duur

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Philips Hue Secure Contact sensor 1-pack Zwart?